Valja li Malwarebytes Anti-Malware, i da li stiti masinu i od virusa i trojanaca, crva i ostale muke. Imam slabu masinu i nebih nesto sto mnogo opterecuje. Koristim Internet, ali Fles memorije `guram` svuda i mozda navucem neku muku. Dakle, ima li nesto adekvatno a da ne `davi` racunar. Hvala unapred
za zastitu od virusa (i velike vecine ostalih govana) treba ti antivirus, napr. NOD32, koji radi nonstop, a antimalware programe koristis po potrebi i ne opterecuju masinu ich (osim tad kad ih startujes da odradis scan) ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
meni je malware stalno aktivan (cekirana stalna zastita, blokiranje internet adresa i jos toga) i on mi sprecava pristup sumnjivim adresama (ne otvara) program mi je legalan nego me zanima da li stiti od svega ili ne?
Ne štiti od svega i nikada neće bilo koji av i ostali slični programi moći da štiti od svega, jer nove i nove definicije virusa izlaze svaki dan tako da stopostotna zaštita od virusa ne postoji. support normality
:: meni je malware stalno aktivan (cekirana stalna zastita, blokiranje internet adresa i jos toga) i on mi sprecava pristup sumnjivim adresama (ne otvara) program mi je legalan nego me zanima da li stiti od svega ili ne :: :: ::
Možeš li da otvoriš Gigatron sajt kada ti je uključena zaštita?
Pozdrav!
Vlada
:: meni je malware stalno aktivan (cekirana stalna zastita, blokiranje internet adresa i jos toga) i on mi sprecava pristup sumnjivim adresama (ne otvara) program mi je legalan nego me zanima da li stiti od svega ili ne :: :: ::
Kod mene blokira malicioznog Gigu, moram da ikljucim W. Blocking kako bih pristupio.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Možeš li da otvoriš Gigatron sajt kada ti je uključena zaštita :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: meni je malware stalno aktivan (cekirana stalna zastita, blokiranje internet adresa i jos toga) i on mi sprecava pristup sumnjivim adresama (ne otvara) program mi je legalan nego me zanima da li stiti od svega ili ne :: :: :: :: :: ::
Kod mene nema šanse, kao što napisa gilopile, da otvori Gigatron sajt, a da mu pre toga ne isključim blokiranje internet adresa.
Instalirani Malwarebytes Anti-Malware je legalan v1.50.1.1100.
Pored njega imam još KIS2009, ali još 4 meseca, jer kada istekne licenca ,neću moći da zadržim ovu verziju, već ću za novu licencu morati da imam KIS2011. Bljak, glupost!
tacno ta verzija v 1.50.1.1100 (nego se pitam da li ce odmah da otkrije zarazen fles cim ga stavim ili ce da cuti , a ja da mislim da je sve ok (za aktiviranje skeniranja i samo skeniranje treba vreme, a ja rekoh imam slabu masinu). Imao sam avast 4.8 prof ali je naraso na 125 MB i jos malo pa ce samo on da radi
ja i dalje nisam nacisto da li ce me ovaj malwarebytes antimalware zastititi od potencijalno zarazene fles memorije ili nece? Nebih bas da probam da ne radim reinstal...
autorun u windowsu-noup,malwarebytes te tu nece zastititi...restartuj komp,dok je restartovan bocni fles i lupaj f8 da udjes u safe mod,pa tada iz safe moda pokreni skeniranje flasha sa malwarebytes-om i antivirusom(otvoris my computer,desni klik na flash,pa scan with malwarebytes)... ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: ja i dalje nisam nacisto da li ce me ovaj malwarebytes antimalware zastititi od potencijalno zarazene fles memorije ili nece? Nebih bas da probam da ne radim reinstal.. :: :: ::
ZA DOCA80 hvala za ovo, ali kad neznam da li je fles sugav a bucnem ga hoce li malware nesto da kaze? avast na primer odmah izbaci prozor sa upozorenjem, a malware????
pa rekoh ti,kroz autorun opciju u windowsu malwarebytes nece reagovati cim bocnes zarazeni flash...autorun opciju detektuje antivirus,malwarebytes ti je dopuna za POVREMENO SKENIRANJE fleseva,hardova ..... ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: ZA DOCA80 hvala za ovo, ali kad neznam da li je fles sugav a bucnem ga hoce li malware nesto da kaze? avast na primer odmah izbaci prozor sa upozorenjem, a malware??? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.