Testirao ga na preko 1000 rachunara i svuda nalazio bar 1 virus iako su prethodni antivirusi koji su bili na rachunaru (nod,kasperski,avast,norton...) prilikom skeniranja prijavljivali da je sistem chist!!!
Najbolji antivirus je Mr. Proper, samo to jos niko nije provalio. Ni penicilin nije los, samo ne pomaze u sferi koja tebe interesuje.
A onako uzgred najbolji antivirus je Linux, samo sto malo ljudi ume da ga koristi, kazu komplikovan a u stvari nije komforan kao Windows, moras da se pomucis da sve to radi kako valja.
Prijatelju,pazi ovako.Postoji pojam FALSE POSITIVE.
Po naski `javlja virus,gde nije videlo virusa`.
Od licenciranih AV-a,koristio sam Kasperskog,ima veoma mali broj false positive-a,odnosno potpuno je jasno kada je nadjen FP. Od besplatnih sam testirao Antivir (nahvalise ga mnogo),Avast (zbog preporuke) i Avs(Aol kako ga neki zovu).
Imam folder sa softverom koji nam je svima poznat. Avast je nasao 4 FP a nije ni iskenirao sve. Antivir je nasam 2 FP,ako se ne varam iskenirao je ceo folder. Avs nije nasao nista.
Znaci moje je licno misljenje da ne volim antiviruse koji se ponasaju kao neki antispyware alati. Sto znaci,nasao nesto,sto prethodni nije.
NOD32 je najbolji, kada svi parametri uzmu u obzir
M i G
:: http://www.mks.com.pl/english.ph :: :: Testirao ga na preko 1000 rachunara i svuda nalazio bar 1 virus iako su prethodni antivirusi koji su bili na rachunaru (nod,kasperski,avast,norton...) prilikom skeniranja prijavljivali da je sistem chist!! :: :: Ako neverujete probajte i uverite se sami!! ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.