Takodje preporuka za ESET Smart Security 4. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
dobar je Norton 2011, moj buraz ima licencirani na laptopu, nije zahtevan preterano, sam sve detektuje i ubija na licu mesta ja doduse koristim KIS na kompu, sa kojim sam zadovoljan skroz
hint: batali free antivirus programe, nema tu leba cim ne moras da platis tu nesto ne valja da nije tako sve bi bilo free (windows,office,nero,photoshop, ..... i sve ostalo)
Dugo ga koristim i nemam zamerke. Jedno vreme sam koristo Aviru, jel me mrzelo da svaka 3-4 dana trazim kljuceve za ESS. To sam sve sredio i sad radi ko zmaj. Keep cool, keep al the power.
ja koristio Kaspersky Internet Security 2011 naso crack 3700 dana extra radi alii slucajno naso i Norton Internet Security 2011 sa crack od 32122 dana :D pa reko da ga probam i on extra radi i uradili su ga fensi, lep na oko :D brat reko da je sranje pa reko da se malo raspitam da cujem i vase misljenje. Norton sve sam radi pa mogu bez brige da ostavim komp. na sestru kad nisam tu a kasperski oce da pita da li ocu da obrisem, izlecim ovo ono i desavalo se da mi restartuje komp. zbog trojanca i to nekog bezveze skroz. A ESET Smart Security 4 skinuo i njega pa cu da probam za koji dan, neka ga Norton jos malo graota da ga obrisem posle 2 - 3 dana :D
batalite te fixeve, imate google, lako se nalaze kljucevi... @toocool.. fyi, pola programa koristim su FREE i sve cesce rade sasvim zadovoljavajuce, sta vise neki rade perfektno, a cak neki i bolje od licenciranih.. to nema apsolutno nikakve veze... AVIRA free radi posao ODLICNO, photoshop je photoshop tu nema price, ali nero ima mali milion vrlo adekvatnih zamena, office substitut openOffice radi isto super, zatim opste je poznato da je windows pun i prepun raznih bagova a kosta ko sv.Petra kajgana..Linux je free, za mnoge stvari je bolji...
:: Koristio sam taj isti fix i ranije za 4.0 i sad za 4.2 i za matoru trojku :: :: :: Je li 4.0, ili 4.2, ili neka treca :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: ::
ima istine u tome sto kazes, ali ima i u ovome sto sam ja rekao zamisli baju koji radi 3D, kazu mu da nadje free program koji ce da zameni 3DMax :) ozbiljni programi su uvek kostali (i kostace) a AV program je jedan od tih sto se windoze tice necu da komentarisem, dal je pun bagova ili nije, dal je linux bolji ili nije (neko ce sigurno reci da me Mac bolji od oba) to je sve individualno misljenje plus za sta ko koristi komp npr: firma u kojoj sam radio koristila je SCO Unix i to na compaq serveru, nije ih zanimalo nista drugo, baza radila na Progresu i 10 godina nema pada sistema, nema reset, nema virus, itd ... (uzgred unix nije free a ni jedan ozbiljan progy za rad sa bazama) da ne smaram, kao sto rekoh zavisi kome za sta sluzi komp
:: batalite te fixeve, imate google, lako se nalaze kljucevi.. :: @toocool.. fyi, pola programa koristim su FREE i sve cesce rade sasvim zadovoljavajuce, sta vise neki rade perfektno, a cak neki i bolje od licenciranih.. to nema apsolutno nikakve veze... AVIRA free radi posao ODLICNO, photoshop je photoshop tu nema price, ali nero ima mali milion vrlo adekvatnih zamena, office substitut openOffice radi isto super, zatim opste je poznato da je windows pun i prepun raznih bagova a kosta ko sv.Petra kajgana..Linux je free, za mnoge stvari je bolji..
pazi, stoji to sto si rekao, ali ne mozes porediti 3dmax i AntiVirus, pa brate NOD32 je VRH AV koji kosta 3500dindzi.. nisam mislio bukvalno na sve, naravno da ne moze bas sve da bude za dz, to ne postoji, daleko ode ti
:: ima istine u tome sto kazes, ali ima i u ovome sto sam ja reka :: zamisli baju koji radi 3D, kazu mu da nadje free program koji ce da zameni 3DMax : :: ozbiljni programi su uvek kostali (i kostace) a AV program je jedan od ti :: sto se windoze tice necu da komentarisem, dal je pun bagova ili nije, dal je linux bolji ili nije (neko ce sigurno reci da me Mac bolji od oba :: to je sve individualno misljenje plus za sta ko koristi kom :: npr: firma u kojoj sam radio koristila je SCO Unix i to na compaq serveru, nije ih zanimalo nista drugo, baza radila na Progresu i 10 godina nema pada sistema, nema reset, nema virus, itd ... (uzgred unix nije free a ni jedan ozbiljan progy za rad sa bazama :: da ne smaram, kao sto rekoh zavisi kome za sta sluzi kom :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: :: :: batalite te fixeve, imate google, lako se nalaze kljucevi.. :: :: @toocool.. fyi, pola programa koristim su FREE i sve cesce rade sasvim zadovoljavajuce, sta vise neki rade perfektno, a cak neki i bolje od licenciranih.. to nema apsolutno nikakve veze... AVIRA free radi posao ODLICNO, photoshop je photoshop tu nema price, ali nero ima mali milion vrlo adekvatnih zamena, office substitut openOffice radi isto super, zatim opste je poznato da je windows pun i prepun raznih bagova a kosta ko sv.Petra kajgana..Linux je free, za mnoge stvari je bolji.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.