Avast mi ubija pristup netu preko Firefoxa, IE, Thunderbirda...dok u isto vreme skype i ostali programi bez problema se kace na net. Sistem juce instaliran win7 (64bit), jel ima neku ideju a da nije menjaj avast ( koristim ga godinama i dosada sam bio zadovoljan ).
:: Avast mi ubija pristup netu preko Firefoxa, IE, Thunderbirda...dok u isto vreme skype i ostali programi bez problema se kace na net. Sistem juce instaliran win7 (64bit), jel ima neku ideju a da nije menjaj avast ( koristim ga godinama i dosada sam bio zadovoljan ) ::
Ne menjaj Avast - nesto drugo je tu problem. Comodo?
01.02.2011. 21:17
status: user broj poruka: 10997
Avast ima svoje `resident shields`, tako da se mozda kaci sa Gusterom... Brisi gugija, ako je tako i poteraj ponovo Win Firewall (sasvim ce ti dobro odraditi posao u saradnji sa Avast-om).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.