...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
gledao sam ovo jos davno... deo mi je struke pa mi je zanimljivo ... vredi pogledati.. bazira se na cinjenicama i to surovim :)
kupit neku kucicu u sumskom predelu (vec jesam) i pustit kokoshi da trce i pasu po livadi + zasadit koju vocku/povrcku to je smisao zivota... sve se vraca kako je nekad bilo i to je fakat! ziveo sam ovako jedan period mog zivota i super sam se osecao...dok je ovo u gradu haos... dobro ovaj codex jos kolko ja kontam nije toliko zastupljen kod nas koliko je na zapadu ali bice bice..
Najvaznija stvar koju je covek pomenuo, to je ono `kucanje...
18.01.2011. 14:07
status: user broj poruka: 10997
poslanicima na vrata`. Dobar dan, ti li beše taj za koga sam glasao, taj koji treba da sprovodi MOJU volju u parlamentu (opstinskom, republickom). Aaaa, neces da slušaš instrukcije svojih `klijenata`, svojih biraca!? E pa krvi cu ti se napiti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.