Ima li potrebe za obe ove zaštite? Ili svaki antivirus ima i antispaware pa nema potrebe za dodatnom instalacijom ...... Imam Bit Defender Anti virus 2011 i planirao sam da stavim Spyware Doctor 2011 ali prilikom instalacije drugog pojavio se prozor koji javlja da antivirus ima i anti spyware zaštitu i kaže da je bolje unistall antivirus pa onda staviti Spyware...otud meni i padne na pamet da pitam da li ima potrebe stavljati i jedno i drugo?
VMARC he he u pravu si, sad svako naravno ima svoje mišljenje i to će izložiti što je u suštiti super jer sam i ja koristio gomilu kombinacija(uglavnom internet security) i imao bi šta da kažem na to ali meni je sada potrebno drugoi a nisam dobio odgovor na svoje pitanje .))
Ja sam hteo da vas pitam samo da li ima potrebe za obe zaštite a ne koji one da budu? A drugo pitanje je da li je instalirati gore navedeni spyware prekko pomenutog antivirusa bez ibzira što se onstaler izbacuje potencijalnu `makljažu` ova dva programa?
P.S. Imam licencu za ta dva programa na godinu dana pa ne bi stavljao ništa drugo tako da mi trenutno kombinacije nisu intreresantne :))
Ja koristim Microsoft security essentials u kombinaciji sa spyboot search&destroy.Mogu ti reci da nikad nisam bio zadovljniji sto se tice zastite.Posebno sam zadovoljan sa ovim microsoft antivirusom.
Dosta ti je jedan od njih dvojice, oba imaju i antivirus i antispyware zaštitu. Kod bitdefendera je antivirus zaštita bolja a kod spyware doctora obrnuto.
S obzirom da ti više i češće treba antivirus zaštita lično bi pre stavio bitdefender, doctor je i inače malo trapav program, pogodan da preskeniraš sistem s vremena na vreme a ne da ti stalno čuči u pozadini.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: VMARC he he u pravu si, sad svako naravno ima svoje mišljenje i to će izložiti što je u suštiti super jer sam i ja koristio gomilu kombinacija(uglavnom internet security) i imao bi šta da kažem na to ali meni je sada potrebno drugoi a nisam dobio odgovor na svoje pitanje .)) :: :: Ja sam hteo da vas pitam samo da li ima potrebe za obe zaštite a ne koji one da budu? A drugo pitanje je da li je instalirati gore navedeni spyware prekko pomenutog antivirusa bez ibzira što se onstaler izbacuje potencijalnu `makljažu` ova dva programa? :: :: P.S. Imam licencu za ta dva programa na godinu dana pa ne bi stavljao ništa drugo tako da mi trenutno kombinacije nisu intreresantne :) ::
Ukoliko oba imaju i antivirus i antispyware i ostali anti____ware onda ti je dovoljan samo jedan, a koliko vidim imaju oba. Dakle, koji ti je na oko prihvatljiviji, njega instaliraj.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.