Problem je sledeći: na dig.foto apar.imam slike od nove god.Na aparatu ih pregledavam, a kad priključim na komp.jednostavno nema foldera tj. nema niti jednog fajla?!!? Kad odem na properties, pokazuje da je zauzeto 1.12 Gb od 2 Gb koliki je i kapacitet memorije u foto aparatu. Kako ovo da rešim!??
Jel` si ranije mogao da pristupis slikama?Ako je nov aparat,instraliraj softver koji si dobio,povezi aparat sa PC i probaj onda.Imao sam ja neki fotoaparat(ne mogu da se setim prozivodjaca),mogao sam da svlacim slike sa njega samo uz pomoc programa proizodjaca.
Probaj kad ubacis karticu u citac ili povezes kablom da otvoris my computer-tools-folder options-view-stikliraj show hidden files and folders-odmah ispod toga odstikliraj hide extensions for known file types i hide protected operating system files,trebalo bi da ti pokaze skriveni fajl.Ovo je u slucaju da te je napao virus pa ti sakrije fajlove.Ako ne probaj sa Get data back program,ja sam uspeo da vratim dosta stvari s njim.
To ti je virus sakrio ceo DCIM folder, ako ne upali varijanta sa ukljucivanjem pregleda sakrivenih fajlova u exploreru onda istaliraj Total Commander i u njemu ukljuci da se vide sakriveni fajlovi, radi 100%.
Nisi iskusan ti jos :) Ako je XP u pitanju, kad virus sakrije fajlove ne mozes tako da ih ukljucis nikad, u registry-u su disablovani svi hidden fajlovi, sto se tice total commandera i preko njega nekad ne moze da se ukljuci ako je virus zajebo jos nesto po registry-u.......
Kad decko proba od ovoga sve sto smo mu napisali onda cemo videti sta dalje......
:: :: Probaj kad ubacis karticu u citac ili povezes kablom da otvoris my computer-tools-folder options-view-stikliraj show hidden files and folders-odmah ispod toga odstikliraj hide extensions for known file types i hide protected operating system files,trebalo bi da ti pokaze skriveni fajl.Ovo je u slucaju da te je napao virus pa ti sakrije fajlove.Ako ne probaj sa Get data back program,ja sam uspeo da vratim dosta stvari s njim ::
Sa Total Commanderom ne moze samo ako mu je jos uvek aktivan virus koji mu je i sakrio folder ali u tom slucaju ne verujem da moze bilo kako. Ali svakako sa njime mogu da se iskopiraju fotke bez obzira sto je sakriven folder.
Sve da se vidi, samo je dovoljno u opcijama stiklirati show hidden files. A skidanje hidden-a se vrsi, tako sto obelezis foldere pa odes na files....change attributes i da ti je stiklirano samo Recurse subdirectories i archive, sve ostalo je blanko. Pa na OK.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.