Nisam bas bio siguran u koju grupu spada ovo pitanje pa sam se odlucio za ovu :) Da li IKO zna neki koji program moze da se koristi za posmatranje aktivnosti programa na iternetu ? Da pojasnim, treba mi neki program koji prati svaki program koji se kaci na internet sa mog kompa a uz to da postoji mogucnost da se dati program ugasi :) Imam Zone Alarm ali mi on ne pruza datu mogucnost a obio sam pola neta i uglavnom su postavljeni neki shumeni programi.
Ako iko zna za neki dobar program neka postuje ! Hvala unapred!!
:: Nisam bas bio siguran u koju grupu spada ovo pitanje pa sam se odlucio za ovu :) :: Da li IKO zna neki koji program moze da se koristi za posmatranje aktivnosti programa na iternetu ? :: Da pojasnim, treba mi neki program koji prati svaki program koji se kaci na internet sa mog kompa a uz to da postoji mogucnost da se dati program ugasi :) Imam Zone Alarm ali mi on ne pruza datu mogucnost a obio sam pola neta i uglavnom su postavljeni neki shumeni programi :: :: Ako iko zna za neki dobar program neka postuje :: Hvala unapred!
PA PA PA-RA-NO-JA Bato za tebe je Linux izmisljen ;)
Za tebe je Zone Alarm izmisljen!!! Kontrolise sve programe koji se kace sa kompa na net i programe koji hoce da se kace sa neta na komp!!!! Svaki program koi pokusa da se nakaci ZA te pita da li da mu dozvoli ili ne!!! Tako sam odredjujes sta moze a sta ne!!!
:: Za tebe je Zone Alarm izmisljen!!! Kontrolise sve programe koji se kace sa kompa na net i programe koji hoce da se kace sa neta na komp!!!! Svaki program koi pokusa da se nakaci ZA te pita da li da mu dozvoli ili ne!!! Tako sam odredjujes sta moze a sta ne!! :: :: ::
DA LI SI 100% SIGURAN U SVOJE RECI? Sta moze da spreci WIN da se sam kaci na net i razmenjuje podatke. Kada ti je operativni sistem u startu busan i krsh, ni jedan F-WALL ga ne moze u potpunosti zaustaviti ;) Da ne pricamo o sve "inteligentnijim" spywareima i virusima...
pokazuje aktivnosti svakog programa ,tako da pre nego sto program krene da se konektuje na internet(up date ili takve stvari) on te pita da li ces to da dopustis.Takodje mozes da setujes kojim programima nikad ne dopustas da se konektuju.Korisna stvarcica je taj zone alarm.Preporuka.
Koristio sam gomilu razlicitih firewall-ova i po mom misljenju najbolje opcije su ti zonealarm ili outpost pro. Medjutim od skoro se pojavio novi, koji je jos uvek besplatan i koji se na testovima pokazao kao odlican, cak bolji od gore pomenutih. Trenutno njega koristim i jako mi se dopada.
Tnx na postovima :) Linux i jeste izmisljen za mene :) al win mi je drugi sistem i nervira me to sto ne mogu da kontrolisem neke stvari :) koristim ZA al on nema uvid u protok koji ostvaruju odredjeni programi i slicno :) i nema direktnu mogucnost gasenja programa koji se kace na net tj. nemoguce ih je pregledati,kontrolisati,odstraniti osim na malo zapetljaniji nacin koji je vrlo dosadan :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.