Rešićeš ga se tako što ćeš prvo deinstalirati AVG, zauvek, i instalirati neki normalan antivirus kao što je Avast 5, Microsoft Security Essentials (traži proveru legalnosti sistema) od besplatnih pa onda skenirati sa njim i sa Malwarebytes-om računar a pod pretpostavkom da su to stvarno virusi pošto je AVG antivirus kao što je Radiša Ilić golman! Pozdrav!
Za pocetak izbrisi AVG, instaliraj Eset smart security, ako hoces mogu na mail da ti posaljem onaj box mara fix, sjajan je, i instaliraj Antimalware..Skeniraj sve, trebalo bi da izbrise podstanare .)
Mislim da ti samo reinstalacija windows-a pomaže. To je virus koji napada sve .exe fajlove i nisam naišao na antivirus koji može da reši problem bez brisanja inficiranih fajlova, a brisanjem istih neće ti raditi svi programi koji su ti bili inficirani.
:: pa Brisi do mile volj :: i proveri sve startupe (u reg na 2 mesta i klasican StartUP :: - :: Pozdrav !! :: :: PELE :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: ::
Programi koji nisu radili sada rade.. Navatao sam ta sranja dok sam jurio aktivatore za win 7 enterprise.. Tacnije chew wga.. Iz safe moda sam skenirao svim mogucim programima i Super anti spyware je obrisao 7 i malwarebytes 1... Kad budem i imao butni win 7 uradicu reinstal ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.