Ja furam istu kombinaciju, nema problema za sad .) ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ako mislis na Comodo firewall,kombinacija bi morala da radi bez problema.Ali ako si instalirao Comodo Internet Security + Avast ,onda ce naravno da bude problema posto dva antivirusa na istom sistemu se nikako ne mogu trpeti. ______________________________________________
Ili skini sa sistema Avast i koristi samo internet Sec. ili sto je moja preporuka stavi Avast + Comodo firewall a ako ga ne nadjes nadji PC Tools Firewall Free koji je po meni i najbolji besplatni firewall. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: :: :: instalirao sam Comodo Internet Security,sad cu da potrazim firewall.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.