Ko ima kljuc koji nije black listed neka mi posalje na mail filnibg@yahoo.com bio bih mu vecno zahvalan.... :) Ja sam skinuo 100 kljuceva nijedan ne radi.... ZNam da je bila vec ova tema..ali meni treba hitno...Pozdrav
i ako ti neko posalje, sumljam da ce ti dugo i trajati. ako hoces KAV-kupi ga! ako neces predji na neki drugi. znam da je off topic, ali koji vi AV predlazete/koristite?
Ako ništa, nije popularan. Recimo, da ja pišem viruse, ne bih se nešto ponosio što je moj virus preyebao AVG, ali bih da je to isto uradio kasperskom, morontonu, nod-u... a, također, AVG ima poooodugo virus bulletin 100% certifikat, a nod, čeeesto, ni blizu. Pri tome, AVG ne mora da se krade a i ko je bolestan na update-ovanje, ima i toga prečesto... (iako je moje mišljenje o dopunama za av programe poznato: velika šarena lažica).
Alo Srbine,ako mislis da si toliko spretan da zeznes jednog finog gospodina koji je svoj radni vek proveo u Ruskoj sluzbi bezbednosti, mislim da si u zabludi .Kloni se KAV=a ako mislis da ti PC radi(ako nisi platio).Slusaj ljude koji ti daju odgovore na forumu i uzivaj!
Nema vise za DZ ni kod BABE. Ja ga sklonio i ne pada mi na pamet da ga vise jurim. Nod je dobar!! Staces,Kaspersky Lab nam je "BACIO KOSKU",mi je uzeli ,ali vise nema.
Кад дођеш у било који град А у било који град се долази врло касно Кад дођеш врло касно у било који град Ако тај град случајно буде Ваљево Где сам и ја дошао Доћи ћеш путем којим си морао доћи Који пре тебе није постојао Него се с тобом родио Да идеш својим путем И сретнеш ону коју мораш срести На путу којим мораш ићи Која је била твој живот И пре него што си је срео И знао да постоји И она и град у који си дошао.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.