Imam AVG free i hocu da ga nekako deaktiviram na 3 minuta, da bih lupio lekic za jedan program :). Do sad sam pokusavao bez uspeha, uvek ostane jedan proces. Imate li vi neko resenje ili mora da padne uninstall :). Ovo me nervira vec duzi vremenski period :).
si išo tamo gde je u taskbaru, pa desni klik i deactivate, ili exit, šta već ima ili task manager i u procesima da ga ubiješ, ili skineš neki drugi task manager pa ga odatle ubijaš, nemoguće da ne može..
Predji lepo na ESS i jednim klikom deaktiviras antivirus a drugim klikom deaktiviras firewall. Inace ja sam kod druga morao da ga uninstall nisam mogao da nadjem kako da ga ugasim. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
:: Imam AVG free i hocu da ga nekako deaktiviram na 3 minuta, da bih lupio lekic za jedan program :). Do sad sam pokusavao bez uspeha, uvek ostane jedan proces. Imate li vi neko resenje ili mora da padne uninstall :). Ovo me nervira vec duzi vremenski period :) :: :: Pozdrav!
Au gilence jbt, pa kakve ti bre teme postavljas? Ja razumem da nije strasno ne znati, ali ne razumem ako ne znas ovako nesto, kako onda mozes nekome drugom da dajes savete? Ako cak i imas neki problem, onda konsultujes google i druge forume, a ne da se sramotis ovako...Ako na kraju ne uspes da nadjes resenje, sto je nemoguce, onda pitas ovde... Nista licno, ima jos takvih ovde, svi nesto savetuju, a neke osnovne stvari ne znaju. ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
@erestun ja sam ovo cudo trazio po netu izmedju 2-3 sata + sam tweakovao 1 sat i nisam nista uspeo. To je bilo pre, cak sam i ovo sto je tropicano predlozio uradio pre, cak ni to nije pomoglo. Ja pitam ovde tek kada sve odradim :).
:: @tropicano uspelo je hvala :) :: :: @erestun ja sam ovo cudo trazio po netu izmedju 2-3 sata + sam tweakovao 1 sat i nisam nista uspeo. To je bilo pre, cak sam i ovo sto je tropicano predlozio uradio pre, cak ni to nije pomoglo. Ja pitam ovde tek kada sve odradim :) :: :: Pozdrav!
Isti sam sluchaj imao kada je AVG prijavljivao neki lek kao trojanca, bio je to false alarm pa sam pokushao da ugasim AVG na ikonu u taskbaru. I pored toga nije dao da se pokrene krek. Taj AVG nikada nisam koristio, tada sam chachkao tudji komp. Bila je verzija 7.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.