Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Kaspersky!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
blackwolf Kaspersky!!!!!!!! 13.12.2006. 00:43 T2804

status: user
broj poruka: 1504
E simke meni prije jedno sat vremena iskoči poruka da mi je key blacklist-ovan kakvo je stanje kod tebe.Sad koristim neki trial key koji traje 30 dana od datuma aktivacije pa ako se nekom desilo ovo isto nek ostavi mail da mu ga pošaljem.Sad idem malo na shareazu da probam da nadjem neki važeć key.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni HE he he 13.12.2006. 01:09 #10550

broj poruka: 1215

Ja imam 10 kljuceva za Kaspersky i svi su Black listed :))))Svima je ugasen Kaspersky...Jbg..provalil nas lopove.....i ukinuli kljuceve....samo ko je stvarno platio moze da ima...Pa i bio je red...pola miliona korisnika je bilo na recimo jednom Licence key ... Mislim i lood bih provalio..tako da nema pomoci..Menjajte Antivirus... Ali to je dokaz da je Kaspersky zakon.... :)))U svemu nas provale :))))) Pozdrav svima..Sada ce da se skida NOD32 :)))
MaliAbner Uvek sam smatrao... 13.12.2006. 01:20 #10551

broj poruka: 7769
Uvek sam smatrao da je KAV streberska firma, prvo mi nije bilo jasno kako to hiljade da ne kazem milioni korisnika ima istu sifru za update definition, jedino objasnjenje je da su namerno pustili siroke narodne mase da tako koriste njihov program i navikavali ih da koriste KAV (po meni neposteno).
I onda odjednom zajeb nema vise besplatno nego bato plati pa klati (po meni posteno).
Ali narod se odavno navikao na koristenje KAV pa sad kuka, navike su navike, iako ima nekoliko AV programa koji su besplatni narod i dalje zeli KAV i to sasvim normalno na nelegalan nacin kao i ranije.

Taj AV na mom racunaru nikad nece zaigrati, jer sam ja vlasnik racunara a ne KAV.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

mario80bg Kasperski... 13.12.2006. 15:39 #10565

broj poruka: 163
To je jedan takav olosh da to nema nigde... meni su pre pola godine poslali spam mail kao, gospodine, vas kompjuter je zarazen virusom majke mi :)
dodjite da vas mi malo sredimo...
Naravno, mail je bio na srpskom na sta sam ja odgovorio da si j. mater.

Odkad koristim AVAST nemam nikakve probleme. Ko pogleda malo bolje okolo po kompjuterima na javnim mestima, videce malu ikonu sa slovom a kako se vrti u dnu. Avast azurira svoje virus definicije i nekoliko puta na dan dok drugi cekaju da se skupi ( lenji i zive od stare slave).

posto sam probao razne virusken programe na slabim masinama, ustanovio sam da je avast med i mleko! Ne oseti ga sistem!

u pocetku sam imao problema sa Kygen- ovima ali je onda avast digao ruke ( napravio je sam sebi sranje) pa su prestali da kopaju po kljucevima. Znaci, mirno sam ukucao sifru sa trajanjem avasta jerdno 10- ak godina i to furam vec 2 godine.

Topla preporuka za avast narocito sto ima sken i iz biosa, znaci bez podizanja sistema.
Pozz

dokolenko

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
simke000 I meni je na CRNOJ listi! 13.12.2006. 20:06 #10569

broj poruka: 504
Bas me mnogo zasvrbe djon zbog toga.
Krivo mi je sto sam instalirao KAV u jedno 30 tak racunara i sada ce poceti jedan po jedan da me zovu.
Iskopace njega Bili ja Vam kazem.
Eto mene sa novim kljucem vrlo brzo !!
A vi sa NOD0om ste Super ali mogli biste da ponekad pomalo kazete i neku lepu rec za Kasperskog.
Eto to ja rece a ne u..a se!!

plazina Kaspersky zakon! 14.12.2006. 00:14 #10572

broj poruka: 53
Kao sto rekoh!
I meni je kljuc blacklisted, pa sam poludeo i uninstalirao ga. Potom instalirao NOD32, uradio update i potrazio novi kljuc za Kaspersky.
Tu sam se zestoko zezno, fasovao sam trojanaca i ostalih gamadi puno.
Unistili su mi i Windows Firewall i vise nego primetno usporili masinu i internet vezu. Tek kad sam instalirao ZoneAlarm poceo je da se ponasa normalno
i za dva dana odbio 300 intrusions od cega je 56 high-rated.
Po meni je Kaspersky 5 MNOGO usporavao masinu, dok je Kaspersky 6
mnogo manje opterecuje, a pri tom sve proverava.
Ja sam iskreno zadovoljan korisnik Kaspersky6 i jedva cekam da se dogodi nesto da opet mogu da ga koristim.

simke000 samo napred!
simke000 Re Plazina 14.12.2006. 19:21 #10600

Hvala brate.EVO JAVNO PRIZNAJEM DA VISE NECU NIKADA IMATI KASPERSKI,JER MI JE PUN DJAVO JURNJAVE I CIMANJA OKO KLJUCA:
50 LJUDI KOJMAJU KAV CIM IZADJE NA CRNU LISTU ZOVU ME ODMAH I TO JE LUDILO.
Nekome ce se brk lepo nasmejati i evo instalirao sam NOD 32 2.5
Moze li mi neko reci koji firewall da koristim ali da mi ne belastenuje sistem.
HVALA.
Koja je zadnja verzija nod 32?Valja li ovo sto sam MORAO da instaliram.
Hvala svima toliko o VESELOM KASPERSKI internet security 6.0.300 is for me dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj,Srbijo mati,
nemoj tugovati!!

Garson Re: Re Plazina 15.12.2006. 02:46 #10609

broj poruka: 736

:: Hvala brate.EVO JAVNO PRIZNAJEM DA VISE NECU NIKADA IMATI KASPERSKI,JER MI JE PUN DJAVO JURNJAVE I CIMANJA OKO KLJUCA
:: 50 LJUDI KOJMAJU KAV CIM IZADJE NA CRNU LISTU ZOVU ME ODMAH I TO JE LUDILO
:: Nekome ce se brk lepo nasmejati i evo instalirao sam NOD 32 2.
:: Moze li mi neko reci koji firewall da koristim ali da mi ne belastenuje sistem
:: HVALA
:: Koja je zadnja verzija nod 32?Valja li ovo sto sam MORAO da instaliram
:: Hvala svima toliko o VESELOM KASPERSKI internet security 6.0.300 is for me dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:: Oj,Srbijo mati
:: nemoj tugovati!
::
Cuti i pevaj, prelazish na bolji AV.
Zadnji NOD je 2.70, ja koristim malo stariji 2.50 i veoma sam zadovoljan.
simke000 Re Garson Hvala Zemo!! 15.12.2006. 10:11 #10617

Dolazim za viken24. u Valjevo da udahnem malo smoga Valjevskog(dostojanstveno).
Nod je ok!!

annaarsic KASPERSKY 12.12.2008. 20:27 #83522

broj poruka: 1
Evo novih kljuceva za Kaspersky 6, 7, 8.

http://depositfiles.com/files/v59qrntr2

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs