Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Antivirusni problem
STRANA 1 OD 1
Jebivetar Antivirusni problem 02.07.2010. 02:59 T27877

status: user
broj poruka: 2386
Preko noci, komp je skidao, ostavljeni Avira i Malwarebytes aktivni od zashtite.
U toku noci rachunar se ugasio, i kada sam ga ujutro upalio iskochio je balon Malwarebytes da je blokirao neku adresu dok se Avira izgubila, ugasila, shta vec, jer je nije bilo ni medju procesima. Kada sam pokushao da je pokrenem, prijavljuje neku greshku da aplikacija ne moze da se pokrene i da pokusham sa reinstalacijom.
Ni da je deinstaliram nisam mogao kako treba, ali sam to nekako ischupao. Zatim sam pokushao da je instaliram ali nece, pokrenem, odradi ekstrakciju i nestanu sva deshavanja, ni prozor da izbaci neki.
Instalirao sam Avast free, poshto ne trazi restart posle instalacije, ostao je da radi dva dana ali kada sam restartovao komp nestao je isto kao Avira.
Kako ovo da reshim, i koji mu je andrak? Ne bih da reinstaliram sistem tek tako. Windows je sigurno neshto izgubio poshto se ugasio, a mislim da je malwareytes neshto zajebo.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 re: 02.07.2010. 11:03 #227348

broj poruka: 467
Probaj da instaliras Kaspera pa onda sa njim uradi full scan. Ako ti to ne pomogne nista i nece.
Jebivetar Hvala, Darkoc78 02.07.2010. 11:47 #227351

broj poruka: 2386
Evo, sad sam upalio komp prvi put danas i Avast je opstao.
Taman sam pomislio da se neshto gadno desilo.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs