Imam Kasperski 6.0 i koristim ga sa kljucem do 07.2007.(kao i mnogi). Danas mi se pojavilo da mi je kljuc na crnoj listi. Posle toga je uradio update,ali ne znam dokle ce. Ovo je nemacka verzija. Ako neko zna sta da radim i gde da nadjem novi kljuc ili patch ili crack neka javi. Hvala!!
Ostavi mi neki mail pa ti saljem keys.To se i meni desilo pa sam poskidao dvadesetak kljuceva i isao jedan po jedan.P.s.Prvo izbaci postojeci kljuc-obrisi ga (ides desni klik na kaspersky-open,pa ides services,pa desno gde ti je lisence kliknes,pa delete na kljuc).
SVI IMAJU ISTI PROBLEM ! Nebi bilo lose ako mozes negde da uploadujes te kljuceve zipovane. Ako nemas mogucnost da uploadujes, posalji i meni ma mail, ako ti nije problem. Hvala unapred.
O cemu ovde pricate o anti-virus-u ili internet security-ju Ako pricate o internet security-ju da mi ga posaljes jer mi je pre dva dana javio da mu licensa istice za 16 dana pa sam skino jedno 15 razlicitih license key-ova a nijedan ne radi
JA govorim o Kasperski internet Security 6.0 Samo nema ga kolega remi da se javi cekam ga ko ozeblo sunce. daj boze da rade ti kljucevi!! REMI,REMI,!!!!!
Kod svih radi.Verzija 6.0.300 kaspersky internet security. To nije kljuc nego aktivacioni kod. Obrisi stari i upisi nas prvo od ona cetiri mesta jenostavno DZ3A3-7XGVU-DH1YX-NXJYP Kod mene radi. Za sve ostale koji zele evo to je to. Ako ne radi ne znam,ali kod mene sljaka i samo rokce!!!! Ostajte ovde,sunce tudjeg neba nece VaS GRIJATI KAO STO :::::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.