Nikako se ne da maknuti sa racunara.Juce je napisao nekakav eror i od onda pise antivirus stopped..Iz safe mode ne moze,unlocker ne pomaze,delete ne dolazi u obzir...Sta,mislim,sta ciniti?
Probao...delete entry nesto ucini kabajagi,ali se u task manageru i dalje vide procesi od strvine,i ne moze ih se otjerat...Sta,mislim,sta ciniti dalje?
Ovakva swinjarija je jedan od retkih razloga da čovek potera neki reg-cleaner, uninstal fixer i tako nešto. Inače, nisi uspevao da kroz task manager pokokaš sve aktivne procese, zato je zakucavala deinstalacija. Dobra reklama za taj `oblak`.... ako vam je bistro u glavi, a želite da vam se naoblači.... no dobro, da ne kudim konja kojeg nisam jahao, ko zna šta imaš na računaru i da li si nešto sam pogrešio....
Ne znam koj mu se jad desio...Imao sam ga par meseci na kompu.Jedared sam,pre nekoliko dani,deinstalirao oblacak,i metnuo kaspersky trial.Pride mi je odvazda tu i malwarebytes...Interesantno,iako sam stalno na netu,skidam,gledam,ne marim,a i ko zna sve ko pored mene, jer je moj racunar javno dobro,ova dva (KIS i Malwa....) nisu nista pronasli od gamadi ...Vratio sam ga i on je posle par dana izbacio errrrror...I tako...
Nakon par dana kada je nepobitno skužio da si ga u međuvremenu varao, postao je uvredjen i iznenadjen....
.... i, ovako poredan sled događaja, ne mora da baca krivnju na Pandu, već na dobro poznati kaspersky koji je po problematičnoj deinstalaciji jedva malo bolji od morontona.... možda je to njegova osveta za tvoju izdaju.
Triler,bato,triler...Osveta ucveljenog antivirusa...Instalirao sam BitDefender Free...Da ako potraje.Mozda je neutralan u sporu ova dva,ko zna....Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.