Postovani FORUMASI, molim Vas za pomoc oko ove situacije sa NOD-om. Od juce verzija 3, a probao sam i 4-ku, zabranjuje pristup bilo kojoj stranici i nudi jedinu mogucnost da se mozila ili explorer iskljuce. Dok Vam ovo pisem, morao sam da iskjucim WEB protection. Zatim, brisuci neke threads-e koje je nod bacio u karantin nestane mi u disk menagmentu citav disk na kome je W 7 x86 i jos dve particije.Ovaj drugi koji radi kao storage vidi se bez problema. Na svu srecu sve je ostalo kako treba u My comput. Sta se ovo desava? Uputite me kako da se resim ove glupave situacije. Najradije bih da ne moram da ljustim W7 ako je moguce.
Sigurno je nešto prošlo pored NOD-a i to te zeza. Imam isti NOD, ali sve radi kako treba (da ne ureknem). Probaj da pročešljaš sa još nekim AV programom (Malwarebyte`s Anti-Malware i sl.). Probaj i neke AV programe sa Hiren`s Boot-a. Srećno!
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
Ovo za sigurno nije uradio NOD. Protekciju od sajtova vrsi samo sa odredjenim koji su u njegovoj bazi podataka oznaceni kao oni koji predstavljaju neku vrstu pretnje. Verovatno je nesto proletelo pored NOD-a..NOD je jako dobar antivirus,lak za upotrebu i ne opterecuje resurse ali je po malo i supalj..Godinama ga koristim ali tako je..Kaspersky je mnogo bolji cuvar i temeljnije pronalazi i cisti gamad! Probaj sa nekim drugim AV-om da procesljas particiju..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.