Blokira mi otprilike pola sajteva na koje bih otisao. Od bezazzlenih tipa vesti (politika, blic,...) do recimo rapidshare, uploading - ako bih nesto pokusao da skinem sa neta. Nikad me ne pita da li dozvoljavam pristup sajtu nego ga jednostavno izblokira i napise da je to potencijalno opasan sajt.
Cak i Jdownloader vise ne radi.
Kako neko davno rece: `Neko je izgleda ozbiljno shvatio reforme`. Kako prekinuti MBAM-ovu tiraniju, a da i dalje radi svoj posao, samo ne bas ovoliko revnosno, ili ovako revnosno, ali da me pita za akciju, pa cemo u 10 dana napraviti bazu dozvoljenih sajtova.
Rešenje je jednostavno, ubij njegov aktivni shield i koristi bolje spybotov ili ad-aware, ako imaš potrebe za tim. Ili još jednostavnije uradi s vremena na vreme offline scan i to je to, osim ako baš ne cunjaš po sumnjivoim mestima.
Desni klik na MB ikonicu u treju, pa isključiš Website Blocking (u ranijim verzijama IP Blocking). To barem kod mene radi posao. Inače, ako se dobro sećam, tih problema nije bilo u XP-u, nego samo u Win7. E, sad, XP ne koristim već 3-4 meseca, pa je moguće da me sećanje vara.
Jel to onaj tetkin, tako ti itreba kad si navalio da ga posto poto instaliras. Ja uradio samo hebeni update i on poce kao i tebi da mi govori sta smem a sta ne smem, ma goni se bre tamo mrcino rekoh ja ko je ovde gazda ja ili ti. Konkretno program je zavrsio u cosku za bezobrazne i nestasne tako da sam polako poceo da zaboravljam na njega, jedino ce kod klinaca ostati jos neko vreme posto oni dusu nemaju a ni ne znaju sta rade prilikom intalacije nego samo kokaju next, next, next po svemu sto stignu a ja posle to treba da lecim probleme i parazite.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Blokira mi otprilike pola sajteva na koje bih otisao. Od bezazzlenih tipa vesti (politika, blic,...) do recimo rapidshare, uploading - ako bih nesto pokusao da skinem sa neta. Nikad me ne pita da li dozvoljavam pristup sajtu nego ga jednostavno izblokira i napise da je to potencijalno opasan sajt. :: :: Cak i Jdownloader vise ne radi. :: :: Kako neko davno rece: `Neko je izgleda ozbiljno shvatio reforme`. Kako prekinuti MBAM-ovu tiraniju, a da i dalje radi svoj posao, samo ne bas ovoliko revnosno, ili ovako revnosno, ali da me pita za akciju, pa cemo u 10 dana napraviti bazu dozvoljenih sajtova :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.