Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Kaspersky Antivirus blokira share-ovan stampac...
STRANA 1 OD 1
strela75 Kaspersky Antivirus blokira share-ovan stampac... 06.04.2010. 11:33 T25809

status: user
broj poruka: 1589
Ne znam da li se neko susretao sa ovim problemom na ovom programu, ali situacija je sledeca:
Umesto KISa, ove godine se koristi KAV (nema parental control u odnosu na KIS). E sad, kako je instaliran, niko u mrezi ne moze da stampa na share-ovanom stampacu, koji je do sada radio kao sat u mrezi. Gde u opcijama dozvoliti pristup sa strane stampacu (nigde se ne spominje LPT port ili nesto slicno...)

Unapred hvala.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
npaun Re: 06.04.2010. 12:43 #202321

broj poruka: 104
Deaktiviraj KAV-ov firewall (Settings>Anti-hacker) i stampac ce ti raditi. Umesto KAV firewalla koristi windows ili neki drugi firewall.

strela75 Nasao sam opciju u Antihacker... 06.04.2010. 13:22 #202327

broj poruka: 1589
Mrezu sam postavio na local network umesto internet (time je ukinuo i stealth mod) i stampac i share-ovanje je proradilo.

E sad jos jedno pitanje. Ako covek hoce da bude stealth, a samo da dozvoli stampanje, da li je moguce otvoriti samo taj port koji puca na stampac, a da to ne bude opasno po sistem?

Unapred hvala.

Pozdrav.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs