prilikom instalacije programa spss(slicno excel-u), koji je inace skinut sa net-a, uleteo mi je neki virus. da situacija bude gora, prebacivao sam neki film sa flash-om na drugi komp, i njega uspeo da zarazim, sada i on ima isti problem sa logovanjem, a na tom kompu nista nije instalirano kao na mom.
vise ne mogu da se logujem na yahoo, gmail... i sl. sajtove...
naime, kada otvorim, npr. yahoo/mail stranicu tastatura blokira (nece da kuca nista)... mogu da se ulogujem tako sto ispisem user i pass u wordu pa pomocu misa copy/paste uradim u polja za logovanje, tako hoce. na nekim sajtovima nemam problem za logovanje, tipa ovde, facebook....
da li je neko imao sl. problem ili moze nekako da mi pomogne?
Da li imas instaliran neki Antivirus program ? Ako imas uradi update pa pa ga pusti da skenira komp ako nemas skini neki nativirus sa neta uradi updatepa ga pusti da skenira komp a obavezno skeniraj i flash .Mada ko zna sta si pokupio,ja sam imao slican problem na poslu i pomogao mi je malwarebytes njega moses skinuti sa ove adrese a i free je verzija http://www.malwarebytes.org/mbam.php mada on nije antivirus klasican ali mislim da ceti pomoci kod tvog problema posto je upitanju Anti-Malware program a to tebe verovatno muci.
Instaliraj neki antivirus, Spybot: Search & Destroy, SuperAntiSpyware i Ad-Aware. Skeniraj komp sa svim ovim programima, obrisi sve sto ti nadje i valjda ce ti problem biti resen. Ako ne, onda ti ne gine reinstalacija OS-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.