Naime iz nepoznatog razloga svi folderi kako na kompu i takodje na flesu dobili su exe pr.muzika.exe ili predavanja.exe? kada hocu da obrisem folder bbilo koji on ga kao izbrise ali ga opet vrati. udjem u folder tipa predavanja.exe obrisem sadrzaj tog foldera pa izadjem onda i onda prazana folder obrisem opet se vrati samo sada doduse samo folder bez sadrzaja u njemu. koristim avasts 4.8 skenireao sam komp navaravno updejtovao sam ga prethodno nista nije pronasao
O cemu se radi i kako resiti ovaj problem sa brisanjem foldera? Hvala
Svaki drugi dan kewamo nešto o ovome. Prepuni su ih usb fleševi a i ovaj forum, sa savetima kako da se to smeće skine i spreči. Dopuna, nod je uglavnom uzrok `pada` na ovu foru, zato, ako baš koristiš njega, koristi najnoviju verziju... a kako da vratiš originalne foldere i fajlove, pretraži postove na ovom forumu, ja sam više puta to objašnjavao....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.