>> POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITNO >> >> Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail zvan `invitation`, >> bez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji `otvara` >> olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ovaj >> virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato >> morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje je >> dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. >> Ako dobijete mail sa imenom ` invitation` ne otvarajte >> ga nego ga odmah obriąite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), >> klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. >> Ovaj virus otkriven je jucer poslijepodne od MCAfee, te za taj >> virus joą nema >> obrane. >> Ovaj virus uniątava sektor Zero hard diska, gdje je vitalna >> informacija skrivena. Poslije toga je vaą hard disk >> neupotrebljiv,kao i podaci na njemu. >> Posaljite ovaj mail svima Vama poznatima!!! >> Informaciju moľete provjeriti na internetu ! >>
Cuo neko nesto za ovo??? Salju mi vec 3-ci put danas, imam osecaj da je cista glupost, napumpana prica da bi uzbunjivali ljude da saljui cirkularne poruke, al ajd da pitam...
:: Dobio sam na mejl danas :: :: >> POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITN :: > :: >> Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail zvan `invitation` :: >> bez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji `otvara :: >> olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ova :: >> virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zat :: >> morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje j :: >> dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga :: >> Ako dobijete mail sa imenom ` invitation` ne otvarajt :: >> ga nego ga odmah obriąite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u) :: >> klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci :: >> Ovaj virus otkriven je jucer poslijepodne od MCAfee, te za ta :: >> virus joą nem :: >> obrane :: >> Ovaj virus uniątava sektor Zero hard diska, gdje je vitaln :: >> informacija skrivena. Poslije toga je vaą hard dis :: >> neupotrebljiv,kao i podaci na njemu :: >> Posaljite ovaj mail svima Vama poznatima!! :: >> Informaciju moľete provjeriti na internetu :: > :: :: :: Cuo neko nesto za ovo??? Salju mi vec 3-ci put danas, imam osecaj da je cista glupost, napumpana prica da bi uzbunjivali ljude da saljui cirkularne poruke, al ajd da pitam...
:: Dobio sam na mejl danas :: :: >> POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITN :: > :: >> Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail zvan `invitation` :: >> bez obzira tko vam to salje, jer to je virus koji `otvara :: >> olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru. Ova :: >> virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zat :: >> morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje j :: >> dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga :: >> Ako dobijete mail sa imenom ` invitation` ne otvarajt :: >> ga nego ga odmah obriąite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u) :: >> klasificiran od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci :: >> Ovaj virus otkriven je jucer poslijepodne od MCAfee, te za ta :: >> virus joą nem :: >> obrane :: >> Ovaj virus uniątava sektor Zero hard diska, gdje je vitaln :: >> informacija skrivena. Poslije toga je vaą hard dis :: >> neupotrebljiv,kao i podaci na njemu :: >> Posaljite ovaj mail svima Vama poznatima!! :: >> Informaciju moľete provjeriti na internetu :: > :: :: :: Cuo neko nesto za ovo??? Salju mi vec 3-ci put danas, imam osecaj da je cista glupost, napumpana prica da bi uzbunjivali ljude da saljui cirkularne poruke, al ajd da pitam...
... delovalo mi malo smesno, i ovo ko da je pisao neko drugi razred osnovne... Al reko da budem siguran, pa da kazem i sestri i jos dvojici ortaka od kojih sam ovo danas dobio da se ne cimaju... Tnx.
... one raznorazne mudrolije i savete za dug i srecan zivot. Pa kao ako oces da budes srecan posalji mejl na 30 adresa... A ako ne posaljes bar na deset bices nesrecan 7 godina ili ce ti otpadnu mu*a ili sta vec... To su mi tek specijalni mejlovi, to obozavam kad mi salju... :D
Da mi je da vidim taj software koji ce da da instrukcije elektronici hard diska da se sam od sebe spali :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) LOL
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.