Imam problem da mi se gasi konekcija na svakih 3-4 minuta . Ranije sam zbog toga obarao sistem , ali me sada mrzi . Kaspersky me ranije obavestavao o napadima worma HERKELN ali u sistemu nista nije pronalazio. Sistem sam skenirao sl. programima i nista : Kaspersky Avast 5 Nod 32 4 Avira PC Tools Internet Security Loaris Trojan Remover Trojan Kiler MalwarebytesAnti-Malwarev1.41 SUPERAntiSpywarePro4.33.1000Final
ne znam o kojoj konekciji se radi ali moze da bude do power savera u 7 pa ti gasi to nesto, ja koristim WIFI net i mogu da mu podesim da ga winBlows gasi zbog radi struje
tog crvica nikad cuo...a cuo sam za veliku veciinu.misliim da tii imas neki drugi problem,a to sto ti Kasper prijavljuje mislim da je false positive(lazna detekcija)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.