imao sam do sada 4.8 (jako dobro me sluzi), ubih sistem iz dosade i da imam dilemu da li da stavljam Avast 5 ili da ostanem na 4.8! Uzrok dileme - kao i uvek: skeptik oko tih novih nasinkanih stvari gde je funkcionalnost i kvalitet na poslednjem mestu! Ajde ko ima peticu nek da neko svoje misljenje jel isti, bolji ili losiji?! Da znam kaj da delam!
Ja upravo koristim Avast 5 Internet Security Pro, sljaka bez problema :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
koristio 4.8 home i presao na 5 home i radi fino tj isto, lepse izgleda i stavili su zenski glas za obavestenje i ima game mode, za druge ne znam jer koristim free
Interesuje me(posto sam od sinoc poceo koristiti avast) da li je moguc ofline update definicija.Mislim da ga instaliram drugaru,a trenutno nema izlaz na net?
moze... sto se tice update-a odes skines noviju `bazu` virusa i instaliras je (doneses sa drugog kompa), to ima na Avastovom sajtu update-ovi da se skidaju mada ne znam da li su vec okacili nesto za 5-icu! :)
:: Interesuje me(posto sam od sinoc poceo koristiti avast) da li je moguc ofline update definicija.Mislim da ga instaliram drugaru,a trenutno nema izlaz na net :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Odradio sam.Skinuo sam najnoviju vezriju apdejta(avast! 5 VPS update, version 5.0.0, size 29MB),a kada sam je probao kod mene izbacilo mi neku gresku,pa sam mislio da postoji neka druga varijanta.Kod drugara je proslo bez greske,a verovatno kod mene nije posto je vec online apdejtovan. Hvala u svako slucaju.Pozz!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: moze... sto se tice update-a odes skines noviju `bazu` virusa i instaliras je (doneses sa drugog kompa), to ima na Avastovom sajtu update-ovi da se skidaju mada ne znam da li su vec okacili nesto za 5-icu! : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: Interesuje me(posto sam od sinoc poceo koristiti avast) da li je moguc ofline update definicija.Mislim da ga instaliram drugaru,a trenutno nema izlaz na net :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Ne verujem, to mi se nikad nije desavalo sa 4.8, ali fazon je sto sad nije vise kao pre da unosis sifru, nego maltene krekovan antivirus ali ipak hteo bih da ga probam, pa neka mi neko posalje lek
koristim home odavno, menjao sam svatsta u medjuvremenu, najgore sam prosao sa nodom 2.7 ili 3 ako ima ne secam se sad i avgom pa se vratio na njega, vajruse mi uredno brishe ako naleti na njih,nisam imao problema, retko kad mi je trazio da resetujem komp da bi obrisao virus i po resetu ga stvarno ukloni, eto
@looney meni radi cpuz normalno, mozda stvarno imas virus
:: Kovlic more,ono koliko ti tetka ima godina?Hehehehe...samo ptam :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Ima li neko da mi posalje lek za tetku, nista joj nije pomoglo do sada :: :: :: :: https://www.hd-space.org :: :: :: ::
Jok koleza... svez Win radio 3-4 sata i Avast se istripovao! Obrisah CPU-z rucno i ponovo ga instalirao i sad je sve normalno... kazem bagovi koji su normalni za prve verzije novog software-a! Znam 4.8 kad mi je prijavljivao sve moguce krekove kao viruse, a kasnije sa novim bazama sve manje i manje (iste krekove koji zaista nisu bili virusi) Zato razmisljam da se vratim na 4.8 dok 5-ica malo ne napreduje! :)
:: koristim home odavno, menjao sam svatsta u medjuvremenu, najgore sam prosao sa nodom 2.7 ili 3 ako ima ne secam se sad i avgom pa se vratio na njega, vajruse mi uredno brishe ako naleti na njih,nisam imao problema, retko kad mi je trazio da resetujem komp da bi obrisao virus i po resetu ga stvarno ukloni, et :: :: @looney meni radi cpuz normalno, mozda stvarno imas viru :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
moj omiljeni sajt za serials je youtube i tamo kazu da se skida neki licence fajl cak je covek i link ostavio ali takodje kazu da na svakih par apdejtova treba naci novi i skinuti jer jako brzo azuriraju BLACK LIST tako da eto, ovaj okacen ne radi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.