to je false positive,zbog nekog razloga Kasper ti je poblesavio,verovatno neki bug koji je dosao sa poslednjima update-om...U opkladu da ce za dan dva Kasper prestati da ti prijavljuje to `trojance`
Biće da si u pravu. Poslednji update je bio pre 40 min. i evo sada ne prijavljuje ništa. Ne znam šta mu bi.
@philaemos Ni u ludilu.
Izvinjavam se ako sam uneo pometnju. Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: to je false positive,zbog nekog razloga Kasper ti je poblesavio,verovatno neki bug koji je dosao sa poslednjima update-om...U opkladu da ce za dan dva Kasper prestati da ti prijavljuje to `trojance :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
Duvaju nešto, mamicu im rusku, kako su se prebacili na truli Zapad, odali su se porocima....malo-malo pa nešto utripuju! U strahu su velike oči. I u sra*ju isto.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Biće da si u pravu :: Poslednji update je bio pre 40 min. i evo sada ne prijavljuje ništa. Ne znam šta mu bi :: :: @philaemo :: Ni u ludilu. :: :: Izvinjavam se ako sam uneo pometnju. Pozdrav :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: to je false positive,zbog nekog razloga Kasper ti je poblesavio,verovatno neki bug koji je dosao sa poslednjima update-om...U opkladu da ce za dan dva Kasper prestati da ti prijavljuje to `trojance :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ::
Da,tacno je danas od 11 h je kasper poceo da alarmira, to na skoro svim sajtovima koje sam otvarao,bas taj pomenuti trojanac i to je trajalo do kasno popodne.Sta se desilo,neznam,uglavnom upozoravanja vise nema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.