Nod 32 problem i *.cmd file-ovi, pocinjem da luidim !!!!!!!
STRANA 1 OD 1
vuk125
Nod 32 problem i *.cmd file-ovi, pocinjem da luidim !!!!!!!
19.01.2010. 03:37
T23845
status: user broj poruka: 2929
Nod 32 mi uvek obrise ovakve fileove i ja vise ne mogu da oristupim particiji. Ja to povicem iz karantina i particije se otvarju bez problema. Ovo radi i sa usb diskovima ma sa svim zivim sto je HDD ili prenosiv disk pa cak i memorijske kartice. Sada je problem sto file-a 2497.cmd vise nema nema ga ni u karantinu i ja ne mogu da pristupim particiji na kojoj se on nalazio :(, inace na toj particiji mi je instaliran winodws 7 x64 i on radi bez problema samo sto ne mogu particiju da otvorim pod XP-om. Kako ovo da resim, mislim kako da ponovo pristupim particiji iz XP. ja znam da on sklda te cmd filove ali ja sam paziodo sada pa ih vratim, ali evo desi se propust izgleda da sam ispraznio karantin. Kako da mu objasnim da mi ne dira takve filove, tjj kako da namestim da mi to ne sklanja u karantin tj be brise.? Mislim izludecu vise sa njim.
Ma snimi AVG free, usporice ti komp 20% i nece brisati nista, pa ni viruse... Salu na stranu, NOD32 koristim pitaj Boga od kada (jos kada je promenom datuma u Windowsu bilo moguce produziti trajanje trial licence). Na poslu licencirane verzije 3, kuci licencirana verzija 4, nikada nisam imao problema. Zao mi je sto kod tebe ne radi.
U novim verzijama imas opciju da mu zabranis da skenira odredjene tipove fajlova, foldere,... probaj tako nesto. Ne znam koju verziju imas, i da li je legalna.
EDIT: ...ili batali NOD i snimi Avast ili Aviru...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
re: Nod 32 problem i *.cmd file-ovi, pocinjem da luidim !!!!!!!
19.01.2010. 13:31
status: user broj poruka: 990
Taj XP mora da `leti` tj. 4mat pa o5, jedino ta.co - predjes na KIS, 4.200din/year i kad krenu da prica.yu o virusima i ostalim shit ti se samo smesis...
RE:Taj XP mora da `leti` tj. 4mat pa o5, jedino ta.co
19.01.2010. 14:52
status: user broj poruka: 2929
Ne mora, resio sam, iz konzole par komandi i porblem je resen. Radi sve sada. Taman posla da rusim sisitem pa sve ponovo nemam vremena za to. Taj Kasperski ja nesto nene volim a i on ima tripove kao i svaki softver takovog tipa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.