Jel moze neko da mi kaze gde mogu da skinem full ? Znaci da mogu da ga registrujem na neko malo duze vreme? Da napomenem da trenutno koristim avg 9.0, ali mislim da je kav mnogo bolji. Hvala unapred.
Ajde pls neke linkove, svaki predlozi su dobrodosli. Verovatno je bolji od avg-a. E da, kad otvorim gigatronov sajt i jos neke mnogo usporeno ide, trokira, dize mi proces. Koristim IE 8, jel to do njega?
IE koristis? probaj neke druge pa vidi,a mozda je i do samog AVG-a(skeniranje), nego imas po warezima ali pazi jer su prepuni virusa pa da te ne klepi iz resetera, ja sad koristim AVAST! 4.8 i autorun eater za one sa flasha, imao sam bitdefender i skapirao da mi ne treba, probaj na warez-bb.org ili phazeddl.com ...
brate ja nemam problema sa njim (svuda njuskam) tj jako sam zadovoljan, skenirao sam sa BD i sa AVAST!4.8 i nasli su mi iste viruse, ne smara puno,a imas home licencu na godinu dana koju ti posalju na mail i besplatna je inace bez nje radi 60 dana, stavi resident protection na high i teraj, ovaj AUTORUN EATER koristim u slucaju autorun virusa koji se malo teze eliminisu i on se pali na startupu i ne smara nimalo, idi na http://files.avast.com/iavs4pro/setupeng.exe
E da, i ja sam cuo da je avira dobar av. Znaci njega mogu da instaliram kao free, a jel se moze registrovati kao avira premium? Jel ima razlike onda, mislim u prepoznavanju, jel se dodaju neke mogucnosti ili ne ?
obzirom da niko od nas nema podatke iz NASE na kompu avira free je extra, ne smara te ne trazi nikakve kljuceve, sama se apdejtuje uopste ne znam ni da je imam na kompu...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.