Ja sam mu pruzio dve-tri sanse prosle i pretprosle godine.
07.01.2010. 19:58
status: user broj poruka: 10997
Cenim da nije bas nesto narocito efikasan (protiv trojanske konjice). Od kada koristim iskljucivo kombinaciju !avast_IOBit 360, no trojans, no viruses!
Skinuo sam ga, updateovao i skenirao komp i nasao mi 53 neke gluposti i kada sam ih obelezio nije hteo da obrise.. Vecinom su cookies i nesto oko BS playera... Uglavnom nije hteo da obrise to sto je nasao...
Licno_personalno, glavom, bradom i tortom sa cokoladom...
07.01.2010. 22:30
garantujem da pored free !avast-a NEMAS potrebe za bacyushkom Kaspjerskim, bilo da se radi o firmi ili o home juzeru. Dokaz? Na desetak makina na koje sam ga instalisao tokom poslednje dve godine nije bilo ni `pv` od problema sa virusima. Ubaci tu jos i IOBit360 ili SpyBot i redovno obnavljaj definicije napasnika...
A evo zasto ne treba PLATNI: razlika je, kod Avast-a samo u tome
07.01.2010. 23:34
sto PLATNI obezbedjuje korisniku telefonsku i remote desktop asistenciju. Dakle, SVE drugo je isto - redovan apdejt, svi moduli su tu (ukljucujuci rezident shield i e-mail client real time scaning). A ti si, je li, nekakav administrator...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.