e bas ta comoda mi se pokazala FULL,pogotovo nakon detaljnih testiranja (koja imace jako cesto obavljam jer sam totalni frik po pitanju bezbednosti)...Imam 7 aktivnih vidova zastite u real time-u i jedan od najjboljih ``vatrenih zidova``je Comodo...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: doca8 :: :: Sta da `kupim` probao sam Comodu ali nisam mogao da se snadjem sa blokadom izlaza programa na net :: :: ::
Ja sa Comodo zidom nisam uspeo da otklonim problem na Sedmici x64, a to je da mi pravi lag iliti ping od preko 500ms, tj gusi net mnooogo. Od jedno 5 verzija do sada, sve rade isto. ZA ne gusi net kao Comodo, ili jednostavno ima neki konflikt sa mreznom kartom... nemam pojma
Demon to some. Angel to others. _______________________________
to ti je do verziije sedmice,uvek kazem skidajte samo UNTOUCHED verzije OS-a,jedino takve verzije ce raditi FULL!!!
:: Ja sa Comodo zidom nisam uspeo da otklonim problem na Sedmici x64, a to je da mi pravi lag iliti ping od preko 500ms, tj gusi net mnooogo :: Od jedno 5 verzija do sada, sve rade isto :: ZA ne gusi net kao Comodo, ili jednostavno ima neki konflikt sa mreznom kartom... nemam pojm :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
I to sam probao na cisto instaliran OP, bez icega, i ne vredi. Isto i na 70xx, 7100 i na 72xx (ne znam tacno koji bese)
:: to ti je do verziije sedmice,uvek kazem skidajte samo UNTOUCHED verzije OS-a,jedino takve verzije ce raditi FULL!! :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Ja sa Comodo zidom nisam uspeo da otklonim problem na Sedmici x64, a to je da mi pravi lag iliti ping od preko 500ms, tj gusi net mnooogo :: :: Od jedno 5 verzija do sada, sve rade isto :: :: ZA ne gusi net kao Comodo, ili jednostavno ima neki konflikt sa mreznom kartom... nemam pojm :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
nije bitno koji build,bitno je da po toj verziji windowsa niko nije prckao,menjao neke fajlove da bude trajno registrovana i sl...Uostalom,to to kocenje neta moze zavisiti od toga kako ti je konfigurisan ruter,firewall na njemu i jos mnogo toga...
:: Build 7600 :: :: I to sam probao na cisto instaliran OP, bez icega, i ne vredi :: Isto i na 70xx, 7100 i na 72xx (ne znam tacno koji bese :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: to ti je do verziije sedmice,uvek kazem skidajte samo UNTOUCHED verzije OS-a,jedino takve verzije ce raditi FULL!! :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Ja sa Comodo zidom nisam uspeo da otklonim problem na Sedmici x64, a to je da mi pravi lag iliti ping od preko 500ms, tj gusi net mnooogo :: :: :: Od jedno 5 verzija do sada, sve rade isto :: :: :: ZA ne gusi net kao Comodo, ili jednostavno ima neki konflikt sa mreznom kartom... nemam pojm :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: ::
Kao sto sam rekao, tek instaliran OP, cist, bez ikakvog prckanja, drajvera, drugih programa, Build 7600, Comodo ubija net. Format, opet isto, stavim ZA, net radi sa 20-50ms ping-om. Format, opet isto, stavim Comodo, ubija net sa 500-560 ms
Nije me mrzelo jedan dan, pa sam 3 puta instalirao OP, bez ikakvog menjanja, krekovanja, instaliranja bilo cega, sa i bez drajvera za mreznu.
Ako ZA moze da radi, onda nista ne treba menjati. Inace je SBB kablovski net.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.