NOD 32 i prebacivanje u-p-d-a-t-e-ovanog virus signature-a sa PC na PC...
STRANA 1 OD 1
phoboskv
NOD 32 i prebacivanje u-p-d-a-t-e-ovanog virus signature-a sa PC na PC...
06.01.2010. 14:14
T23485
status: user broj poruka: 940
... tj. gde se nalaze, u kom folderu, update-ovani `virus signature` u obliku nekog fajla, koji bih mogao da prebacim na drugi komp, umesto da na tom kompu izvrsim update (ne postoji mogucnost za net). I da li je ovo uopste moguce?
Znaci da na tom drugom kompu instaliram nod32, a da onda samo prebacim novi update.
Pokusavam da nadjem, ali mi ne ide.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
re:NOD 32 i prebacivanje u-p-d-a-t-e-ovanog virus signature-a sa PC na PC...
06.01.2010. 14:38
status: user broj poruka: 946
dok sam drzao nod 2.7 to sam ovako radio: -sa racunara koji ima internet i sveze updejtovan nod prekopiras kompletan folder eset(ili kako se vec zove) iz Program Files na flash mem. -na racunaru koji nema net moras imati istu verziju nod-a,i ides ovako run->msconfig-> kartica services i tu iskljucis nod servise koje nadjes(odcekiras),zatim isto u msconfig kartica startup i tu iskljucis nod kui i nod krn(odcekiras) i resetujes racunar -kad digne sistem prekopiraj sa flasha folder eset u Program Files, i zatim uklucis u msconfig servise koje si iskljucio i u startup-u ukljucis nod kui i nod krn, i opet restart
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus,pa kopiras sve `.dat` fajlove,osim`unins000.dat` i pastujes na drugi racunar u isti folder,lupis restart,i to ti je sva mudrost.
Ne.update fajlovi se nalaze u C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus/ u vidu `.dat` fajlova.Pola zaseoka tako apdejtujem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: na xp-u stoje ovde, ako si instalirao za sve usere, ako nisi onda je u tvom folder :: :: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESE :: :: ::
Posto ne radim ja to, vec diktiram drugaru, nisam siguran da li je sve odradio kako treba. Uglavnom, preneo sam mu ovo sto ste vi meni i kaze da mu je NOD pocrveneo, da sad antivirus nije aktivan, a da je pre kopiranja ovih fajlova bio zelen...jednostavno ne pise da je update-ovan u opciji update, niti broj verzije virus signature database-a. A svi dat fajlovi (njih 9) su u folderu gde je instaliran nod.
Hvala vam u svakom slucaju... i ostalima naravno.
Javicu ako nesto uspe da uradi.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ako je sve prekopirao kako terba,onda mora da sljaka.Mora da uradi i restart win-a. Ako bude zezati,potrudi se da mu onda instaliras identicnu verziju NOD-a,pa onda kokajte te fajlove.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: @baxte :: :: @gilopil :: :: Posto ne radim ja to, vec diktiram drugaru, nisam siguran da li je sve odradio kako treba. Uglavnom, preneo sam mu ovo sto ste vi meni i kaze da mu je NOD pocrveneo, da sad antivirus nije aktivan, a da je pre kopiranja ovih fajlova bio zelen...jednostavno ne pise da je update-ovan u opciji update, niti broj verzije virus signature database-a. A svi dat fajlovi (njih 9) su u folderu gde je instaliran nod :: :: Hvala vam u svakom slucaju... i ostalima naravno. :: :: Javicu ako nesto uspe da uradi :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
http://whi5t1er.wordpress.com/ Uputstvo: Skinesh paket (izlaze na svaka 2-4 dana) instalirash file koji dobijesh U podeshavanjima za server mu kazhesh ovo C:\NOD_upd I kazhesh nodu update virus signature database indhzoj :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.