Ljudi znate li sta da radim,popaso sam nesto gadno,non stop mi izlazi prozor sa nekim obavestenjem da Windows nema disk!Strasno,istovremeno mi blokira task menadzer,nemogu nikako da ga pokrenem-kaze disejblovan od strane administratora,sto naravno nema nikakve veze.Sto je jos strasnije blokira mi KIS 2009,tako sto ga onemogucava da se podigne. Jedino sto mi radi od tih antimalware programa je Malwarebytes antimalware i on mi je ubrzanim skeniranjem uklonio svasta nesto iz dva pokusaja,a trenutno radim sa njime ful sken. Sto se KIS-a tice njega sam probao da deinstaliram i ponovo instalirao,ali ga i dalje nesto blokira i nedaje mu uopste da se podigne! Sta da radim,posavetujte nesto,osim naravno reinstala sistema.
Ja poslednjih 10 dana u proseku 2 računara čistim dnevno od raznih trojanaca i rootkitova.
Pokušaj da isključiš System Restore.
Kako ti ne da da podigneš KIS?!?
Probaj da mu promeniš ime. to mi je često uspevalo - kada virus ne da da pokreneš AV (instalaciju ili sam program) promenim ime izvšnoj verziji u, npr. Word ili Excel i tada nešto uspem. Naravno, NE DAJEM garanciju da ćeš i ti ovim nešto uspeti, ali probaj.
parvilo i glupost br 1 je da skidas i stavljas AV na zarazen komp, posto koristis KIS da li si se setio da napravis rescue disk? problem sa non free AV je sto 80% slucajeva crack ili keymaker bude zarazen pa ga ti poteras a on te klepi i cuti dok se nekako ne pokrene, uvek moras da imas neko cudo na kompu pa makar i AVAST koji nije uopste los da bi preskenirao lekic obori sistem i polako iz pocetka i kad sve zavrsis napravis NORTON GHOST i nema da te boli glava, za 15 minuta ceo sistem vracen sa svim programima
Zahvaljujem se svima na savetima,nije mi bilo do reinstalacije jer sam imao neke sveze radove koje nisam jos uvek bio bekapovao.Juce sam se ceo dan mlatio i nekako uspeo da se resim bede kombinacijom vise AV softvera. Ovih dana sledi reinstal obavezno,a radice i ighost.
ono sto bih ti ja preporucio ako su virusi upitanju je sledeca kombinacija anti virusa:
bitdefender total, autorunremover, ad-aware, locate search tool(on pronalazi skrivene fajlove), i registry reset(neznam tacan naziv programa, ali sluzi da ti odkljuca skrivene i ako ti se zakljucao regedit.), onda koristim Registry Repair, autorun viewer(ili ti autoruns), i naravno safemod+msconfig. Sa svim tim sam potpuno zasticen evo vec nekoliko godina.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.