Ja koristim Avast Home 4.xxx + Malwarebyte`s AntiMalware Realtime Protect i, osim što se Windows podiže 5-10 sekundi sporije sa ``njima`` nego bez ``njih``, brzina rada PC-a je gotovo nepromenjena, a počinjem da mislim da virusi ne postoje.
Mada sam i podizanje regulisao isključivanjem prepoznavanja novih uređaja, pa se već na kraju trećeg - početku četvrtog prolaza onih plavih linija ispod WindowsXP logo-a pojavljuje Willkommen screen.
Koliko sam shvatio, G-Data je kombinacija Avast+Bit Defender, pa, ako ima neko ko je probao, neka napiše par sitnica(koliko je efikasan, koliko efektivan, na kom ga OS-u koristi, šta je pre koristio, da li je sada ``zadovoljan``...).
Na primer, Avast ima onaj VRDB Generator i on smara HDD i CPU jedno pola sata-sat posle instalacije(ako se uključi VRDB Now!), a posle toga se skoro i ne oseti, tek ako se napravi Acronis Image podešenog Windows-a(koji se podiže za manje od 15 minuta), lako se zaborave neka čekanja.
Ja ga samo imam na HDD ali ga nisam instaliro.velik je 235 Mb. Cito sam na internetu da je najbolji ali nikad da ga instaliram.Zasad nema potrebe da menjam bilo sta na racunaru.Toliko od mene, mozda neko moze ko ga je instaliro da ti kaze nesto visi o detaljima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.