Sve je pocelo kada sam instalirao neki hack program, od tada Internet Explorer i Opera jedva da rade Download i Upload brzina je ok, samo sto Browseri ne ucitavaju stranice do kraja... Skenirao sam sa ESET Smart Security i Malwarebites... oni naravno nisu nista nasli na full scan, ne znam sta jos da pokusam
Ako vec volite da se igrate hakera bolje uzmite neku dobru igricu (tipa Uplink: Hacker Elite ili Hacker Evolution... ) pa na njoj vezbajte, daleko je bezbolnije... :)
Salu na stranu, ja sam uvek za varijantu Format C:, ako narano obaranje sistema dolazi u obzir (daleko je brze od traganja za tom gamadi sto je napravila haos, a i ako je pronadjete ona je vec napravila taj haos pa je pitanje koliko ce sistem opet korektno raditi...) ...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
verovatno ce me demantovati gomila ljudi ali iz licnog iskustva vise nikada ne bih stavio to djubre od AV-a! probaj ako neko ima kaspersky pa da ti napravi rescue disc pa preskeniraj komp
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.