Evo,igrom slucaja,opet imam symbian fon iz N klase pa me zanima koji antivirus bi mi preporucili da ubacim i odakle da ga skinem...Zanimaju me iskustva ljudi koji su imali istu klasu telefona i KORISTILI antivirus,koji najmanje usporava itd...
uuuu brate,dobro si prosao,znaci za medalju...koga si to navatao da mu prodas po toj ceni? pa virus sam dobio preko blututa pretpostavljam,jer neko ko nema symbian fon nosi zarazeni fajl u fonu i taj fajl ne deluje na njegov fon jer nije symbian,ali kad meni prebaci taj fajl,zarazi moj fon...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: najbolji antivirus si ti,ne prebacuj svakakve gluposti na fon... :: inace otiso moj SIMBI za 200e,malopre :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: ::
Ne moze covece niko da ti ubaci preko bluetootha virus sem ako ga ti ne prihvatis... __________________ Scourge of PCBerza
:: uuuu brate,dobro si prosao,znaci za medalju...koga si to navatao da mu prodas po toj ceni? pa virus sam dobio preko blututa pretpostavljam,jer neko ko nema symbian fon nosi zarazeni fajl u fonu i taj fajl ne deluje na njegov fon jer nije symbian,ali kad meni prebaci taj fajl,zarazi moj fon.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: najbolji antivirus si ti,ne prebacuj svakakve gluposti na fon... :: :: inace otiso moj SIMBI za 200e,malopre :: :: :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: ::
a bre daum,pa ja ko Turski da pishem. Pazi vako,neko ima sliku,video klip,ma bilo sta,i ta slika je zarazena virusom za symbian. na njegov fon ne deluje jer njegov fon NIJE symbian...on meni tu sliku prebaci u moj fon koji JESTE symbian,ja PRIHVATIM transfer slike,otvorim je i zarazim fon...E sad kad bi imao antivirus on bi me upozorio da slika koja se prebacuje IMA virus i sprecio bi me da je pokrenem...Zato mi treba antivirus...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Ne moze covece niko da ti ubaci preko bluetootha virus sem ako ga ti ne prihvatis.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: uuuu brate,dobro si prosao,znaci za medalju...koga si to navatao da mu prodas po toj ceni? pa virus sam dobio preko blututa pretpostavljam,jer neko ko nema symbian fon nosi zarazeni fajl u fonu i taj fajl ne deluje na njegov fon jer nije symbian,ali kad meni prebaci taj fajl,zarazi moj fon.. :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: najbolji antivirus si ti,ne prebacuj svakakve gluposti na fon... :: :: :: inace otiso moj SIMBI za 200e,malopre :: :: :: :: :: :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.