reche ti za exploite u drugoj temi. A ostali AV, verovatno nisi probao sa tim adresama. I kako se registruje taj Panda, serial ili medical? Kakav je po pitanju zauzeca resursa, skeniranja?
Nazalost kada ga instaliras moraces da napravis account za Pandu, znam malo je smor ali vredi. Sto se tice zahtevnosti veoma je lagan i ne zahteva mnogo memorije, a razlog tome je taj sto se njegov engine nalazi na serverima Pande ne kod korisnika.
Ne znam da li koristis Aviru i Nod na istom racunaru, jer to u principu ne valja zbog moguceg konflikta izmedju ta dva programa, ali ako su na dva razlicita onda u redu.
Na ovo drugo ne znam da odgovorim, ali ako jeste onda je to prava sramota za ovaj forum.
Koristio sam oba na istom racunaru, pravili su konflikt ako ih ostavim na default podesavanjima ali ako jedan podesim da sve pretresa a drugi samo parcijalno ili sa nizim ili visim levelom detekcije, onda su, mogu ti reci, jako lepo saradjivali.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Sandboxie koristim iz prostog razloga jer zelim da zadrzim integritet nad operativnim sistemom. On ni u kom slucaju ne utice na testiranje virusa jer nije u mogucnosti da prepozna ni jedan vec ih samo izoluje. Bilo koji antivirus da testiram, uvek koristim sandbox. Neki vole virtualnu masinu, ali ona dosta usporava testiranje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.