Isti link sa kojim sam testirao PandCloud znaci Trojan FakeSmoke koji je stvoren 2009/11/08_20:41 znaci star je 3 dana
bacio sam ga u kostac sa avirom poslednjom verzijom 9.0.0.407 ali bez ikakovg update- znaci virusne definicije su joj od 7/23/2009 , naravno uspesno ga je detektovala i zaustavila njegovu instalaciju, jednostavno ga je blokirala . Sta da kazem osim da trenutno Avira nadmasuje svaki drugi antivirus po njenoj odlicnoj detekciji sa njenim definiciajma koje su prilicno stare, a ima i zastitu protiv rootkita.Svaka preporuka
Je nod32 AV najbolji znaci najmanje resursa redovan update kupujem ga na 6 meseci i ne brinem ni jedan mi virus nije prosao a koristim Business Version od verzije 3.
Posle par linkova gde se nalaze iskljucivo exploits tipa java, flash... pustila ih je neometano da startuju.Konkretno `Fragus exploit kit` , ali za ovo ima savrseno dobro objasnjenje, ona nema firewall. Ako je koristite onda obavezno instalirajte neki free firewall npr. Comodo.
Aviru sam koristio (3-4god.) do skoro i prešao na Avast 5.0. Odlična je, detektuje extra, ali jednostavno zadnjih 2-3 meseca sam imao broblem sa ažuriranjem tj. update-om! Jednostavno pokreneš update i tako može da stoji do sutra! A definicije su bile stare i po desetak dana. Ako poboljšaju ažuriranje, verovatno ću se vratiti na Aviru.
Ako dobro pogledas videces da su svi antivirusi tu navedeni komercijalni ukljucujuci Nod32 koji je odlican antivirus, ali moja poenta je da te ocene nisu merodavne vec iskljucivo sluze za reklamiranje samih tih proizvoda.
Upravo koristim Avira Free verziju u kombinaciji sa Comodo firewall-om. Prezadovoljan sam. Inace, koristio sam pre toga NOD 2, pa ESS 3 i 4, ali ESS 4 je ladno propustio jedan virus, a i mnogo usporava masinu. Velika preporuka od mene za Avira AntiVir i COMODO Firewall.
:: Posle par linkova gde se nalaze iskljucivo exploits tipa java, flash... pustila ih je neometano da startuju.Konkretno `Fragus exploit kit` , ali za ovo ima savrseno dobro objasnjenje, ona nema firewall. Ako je koristite onda obavezno instalirajte neki free firewall npr. Comodo. :: :: ::
ali mislim da je do njih jer im je server preopterećen(pretpostavka). Dešava mi se da neće iz prve da se apdejtuje, ali iz trećeg četvrtog najviše odradi apdejt. Mada se i sama aktivira. Svaka preporuka, za Aviru. Koristim je oko godinu dana naravno free i za sada radi bez problema. Što je najvažnije primetio sam da guši sistem manje od noda koji je pak skoro ne primetno usporavao sistem.. support normality
Baxter, kao shto ti je coldcry rekao, to je reklamni sajt. U AV comparatives Avira ubija te antiviruse sa tvoje liste, ali nije prva. Promashio si temu, prichamo o Aviri. Koristim je od verzije 7, a ne znam shta sve nisam probao pre nje. Koristim samo Premium dok Free verziju instaliram ljudima koje smara da traze kljucheve. Mislim da je od verzije 8 ubachen webguard koji je ili josh usporava download. Ako neko zna da li je to ispravljeno neka javi poshto ga iskljuchujem kada instaliram program. Ima ga u Premium, ne u Free. Kazu da verzija Free ima problem sa apdejtom, a mene smara reklama kod apdejta a i to moze da se ispravi. Osetliva je na krekove pa se moze desiti lazna uzbuna, ali ne tako chesto kao kod AVG npr. Koristio sam je u kombinaciji sa raznim aktivnim programima zashtite, sada je imam samo uz Spybot-ov imunize. Pre pet dana mi se desilo da je nashla par trojanaca, verovatno su bili u istom paketu, jedan od njih je ubacio proces csrcs.exe. Prepoznala je ali nije mogla da ih izbrishe. Kako su upali, pojma nemam, moja teorija je da su ti virusi upali pre nego shto je ona bila u stanju da ih prepozna, pa kada je dobila apdejt tada je odreagovala. Uspeo sam da ih skinem sa starim, predobrim Trojan Removerom. Imam josh jednu teoriju, ali moram da proverim kada mi kolega donese USB koji je taj dan bio u mom kompu. Pre ovog sluchaja se ne secam kada sam imao slichan problem sa Avirom. Zarazio sam ljude oko sebe Avirom pa mi mnogi traze kljucheve kada isteknu. Videli valjda da je dobar program. cash rules everything around me
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.