za tih 30 dana dobijes kompletan program koji moze da ukloni kompletan malware. To su 5 AV skenera, bez firewall-a znaci ne moze da zaustavi instalaciju malware, ali ih uklanja prvim tvojim scan-om. Efikasan je u tome protiv svih vrsta stetocina.
Pa ne znam kako mislis pouzdan ako sam naveo da koristi ne jedan nego pet AV skenera i to vrhunskih, a uklanja i spyware i rootkits.A sto se tice zahtevnosti to je cloud tehnologija znaci sam program je veoma mali , cak se ne instalira vec je njegova glavna uloga da upload-uje sumnjive fajlove na njhov server i onda dobijas povratnu informaciju sta je inficirano i za uklanjanje. Znaci moras da imas aktivnu internet konekciju kada vrsis skeniranje, koje je uzgred najbrze koje sam ja imao prilike da vidim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.