Preporucite Firewall koji se slaze sa Kaspersky Anti-Virus- om 6.0.303om
STRANA 1 OD 1
Gonzales
Preporucite Firewall koji se slaze sa Kaspersky Anti-Virus- om 6.0.303om
27.08.2006. 13:17
T2152
status: user broj poruka: 53
Brzi Gonzales krece u akciju Morao sam da izbacim Kaspersky Anti Hacker v1.9 da bih instalirao Kasperky AV 6.0.Preporucite mi firewall koji se slaze-ne pravi konflikte u sistemu a da nije Windows firewall iz SP2.Imam problema sa drajverima za Mustek Bearpaw skener kada instaliram SP2, zato sam morao da SP2 deinstaliram-sada sve radi OK. Molim odgovor putem e-maila PC Berze! Hvala,Vas Gonzales
ja sam imao slucaj da kad stavim kaspersky i ZA a zatim ukljucim enable na UTP konekciji za net komp se resetuje i to sa gasenjem kulera na CPU. problem sam resio kad sam stavio nod32
Ako imas nforce3 ili 4 plocu mozes da stavis nvidijin hardverski firewall, ja ga koristim sa KAV. Ali u globalu, pocinjem da iskljucujem sve zivo i FW i AV jer mi vise stvarno ne trebaju, pazim sta koristim, gde idem i sta radim i masina mi dosta brze radi. Firefox i Ad-watch iz AD-Aware-a, i povremeno skeniranje (jednom u nedelju dana) su sasvim dovoljni.
ako imash kaspersky internet security 6.0.0.303...
27.08.2006. 22:13
status: user broj poruka: 299
KIS 6.0 ima svoj firewall, mozes da birash .. hotjesh windows ili njegov... on trazi deinstalaciju antihakera.. mada mislim da mozes da instalirash naknadno kaspersky firewall i da sve radi ... sa Antivirusom 5.nesto profesional je trazio takodje deinstalaciju antihakera, ali ako naknadno instalirash antihacker radilo je bez problema ...
Problem sa SP2 i Mustek scannerom ces resiti instalacijom najnovijih drivera za scanner. Od firewall programa, Look`n`Stop je odlican. Ako imas nVidia HW firewall, ukljuci ga.
A da, skini KAV, stavi NOD32, ima masina da poleti.
Probaj Kerio firewall. A nije mi jasno sto su ljudi kivni na Kaspersky 6 kad je on manje zahtevan od 5-ice. I kakve to racunare imate kad vam program za zastitu od virusa koci racunar?
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.