Pozdrav svima i ako je neko raspolozen da mi kaze da li ima iskustva sa zastitom iz naslova posto poludeh od nalazenja kljuceva koji rade za KIS 2010 a NIS 2010 sam skinuo sa njihovog sajta i imam probnih 90 dana posle kojih cu se vec snaci ako je zastita na nivou KIS-a?
to ti je skoro kao i da nemas antivirus...prave viruse skoro pola nece pronaci,ali ce zato da pisti na svaki drugi cra*k koji imas na kompu(pronalazice lazne viruse,tj davace dosta false positive).Zastita nije ni blizu kao KIS... Ali KIS jako smara sa kljucevima,pa je najpametnije resenje NOD32...Pouzdana zastita na nivou KIS-a a manje muke sa kljucevima i sl...
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: Pozdrav svima i ako je neko raspolozen da mi kaze da li ima iskustva sa zastitom iz naslova posto poludeh od nalazenja kljuceva koji rade za KIS 2010 a NIS 2010 sam skinuo sa njihovog sajta i imam probnih 90 dana posle kojih cu se vec snaci ako je zastita na nivou KIS-a? ::
Dr Moronton. A morali su da otkupe i PowerQuest-ov Partition magic i da ga ukenjaju. Zbog toga što su i ghost jedno vreme premazivali kakom, oprostio bi im, ima Acronis, ali, za PM nek idu u p.m. Beži od toga, boga ti... ljudi koji to stavljaju i dalje žive u vremenima P100, 486DX, Cyrix-a i trabunaju o poznatoj AMD nekompatibilnosti, traže voodoo, quantum i Teac.... i uvek kupuju najjeftinije kućište koje postoji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.