nod32 v2.7 i redovan update(dnasnji update je 4498) i uz njega koristim malwarebytes anty malware i nemaoram da razmislam o virusima...kazi mi kako ti se to nije dokazao da ga i ja malo testiram??
pametan je onaj bax ljudi lepo pitaj sta je bolje i odjednom pocinje svadja ako se ovako nastavi ima da odu svi forumasi a ja sam medju prvima da odleprsam :)
Koristim ga dosta dugo (od verzije 3) i veoma sam zadovoljan ovim antivirusom. Ne opterecuje mnogo sistem i sto je veoma vazno ne moras da trazis crackovane verzije vec samo skines user name i pass sa neta i sa njima skines nod sa zvanicnog sajta. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
norton je mator koliko i Isus Hristos, Kaspersky najvise ume da kad nadje zarazeni fajl ga obrise, a posto je vecina virusa prikacena za neki fajl u folderu System32, to remeti i rad operativnog, pa ces jednog dana zateci BSOD, AVG nisam koristio ne znam nista za njega, Nod sam jedno vreme koristio i nije bio bas dobar, nekako mi je sporije radio komp doduse P4, nego sa avastom, kojeg ti preporucujem, jel me nikada nije izdao, ima residental protection (real-time zastitu) radi kao i antispyware program, probaj njega, bices sigurno zadovoljan.
:: :: :: Ocigledno ste svi neka decica teenageri (samo da se brzo upali komp pa da igramoooo!) :: :: Norton, Kaspersky i AVG to su antivirusi a ne nod i avast... ::
ne mozes da koristis nod32 na pII nego moras bar neku malo jacu masinu da imas da bi ti lepo radio meni sa e8400 i amd5200 radi ko podmazan cpu nije clockovan i nikakvih problema nisam imao P.S ovo za kasperski je tacno jer znam kad sam ubedjivao druga da ga ne instalirao on ga instalirao i ceo ssystem otiso samo se odjednom ugasi eto tolko o kasperskom dok kod korisnika nod(bar one koje znam)nisu imali problema, a za AVG 8.5 free edition mogu da kazem da ne radi uopste reinstalirao sam racunar na kojem je bio avg i pre reinstalacije ubacim nod odskeniram oko 100ak virusa dok avg kaze da nema eto tolko o ovoj temi ja se odjvaljujem za ovu temu
:: norton je mator koliko i Isus Hristos, Kaspersky najvise ume da kad nadje zarazeni fajl ga obrise, a posto je vecina virusa prikacena za neki fajl u folderu System32, to remeti i rad operativnog, pa ces jednog dana zateci BSOD, AVG nisam koristio ne znam nista za njega, Nod sam jedno vreme koristio i nije bio bas dobar, nekako mi je sporije radio komp doduse P4, nego sa avastom, kojeg ti preporucujem, jel me nikada nije izdao, ima residental protection (real-time zastitu) radi kao i antispyware program, probaj njega, bices sigurno zadovoljan :: :: :: :: :: :: :: :: Ocigledno ste svi neka decica teenageri (samo da se brzo upali komp pa da igramoooo!) :: :: :: :: Norton, Kaspersky i AVG to su antivirusi a ne nod i avast... :: ::
je onaj koji ima najmanje posla!!! Znaci pamet u glavu koje sajtove posecujes,cije usb flash-eve ubacujes u komp,i odakle skidas igre i c*ack-ove i antivirus ti skoro pa i nije potreban...
U principu svaki antivirus mora da se upari sa zaštitnim zidom (npr. Comodo) i antispajver programom (npr. Spyboot). Od kada koristim kombinaciju ova 3 programa, ni jedan jedini problem nisam imala. I što je najbolje od svega, besplatni su, nema cimanja oko ključeva i sličnih stvari...
Da sam na tvom mestu antivirus bez zaštite u realnom vremenu NE BI DOLAZIO U OBZIR, a Avast je ima.
Dobro ako zanemarimo ova uputstva(bar u mom slucaju)koji je po tebi naj od naj?
Ja imam Aviru,pa da ostavljam ili da menjam?
Ps:Zemo jel znas ti onu pesmu:Dva brata iz ravnog banata?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: je onaj koji ima najmanje posla!!! Znaci pamet u glavu koje sajtove posecujes,cije usb flash-eve ubacujes u komp,i odakle skidas igre i c*ack-ove i antivirus ti skoro pa i nije potreban.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: ::
sad znam za pesmu A sto se antivirusa tice,ja sam veran Nod-u vec godinama,ali ja sam malo paranoican po pitanju zastite,pa imam po 7 aktivnih vidova zastite odjednom na kompu Od antispajvera,malvera,rootkit-a,firewall-a,ma svega ima... Avira jeste najbolji besplatni AV,ali po nekim mojim testovima( a veruj mi,antiviruse i ostalo sam testirao do iznemoglosti),nije mogla da parira NOD-u... Ostavljam tebi na volju da li ces menjati...Mada,90% posla je PRAVILNO PODESAVANJE svih tih programa,nije dovoljno samo instaalirati...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Dobro ako zanemarimo ova uputstva(bar u mom slucaju)koji je po tebi naj od naj :: :: Ja imam Aviru,pa da ostavljam ili da menjam :: :: Ps:Zemo jel znas ti onu pesmu:Dva brata iz ravnog banata :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: je onaj koji ima najmanje posla!!! Znaci pamet u glavu koje sajtove posecujes,cije usb flash-eve ubacujes u komp,i odakle skidas igre i c*ack-ove i antivirus ti skoro pa i nije potreban.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: ::
Pa posto mi tek sad prvi put stize redovan internet,tako da osim free Avire personal i nisam imao neke opcije. Zar ti malo necimaju brzinu sve te zastite?Zato je AMD-ov Fusion bog za igre,kada sam ga prvi put pokrenuo nisam mogao da verujem sta je sve od servisa,zastita,programa..,pogasio.
Za pesmu sam te pitao jer se izmedju ostalog i moje selo (Djala) spominje.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: sad znam za pesmu A sto se antivirusa tice,ja sam veran Nod-u vec godinama,ali ja sam malo paranoican po pitanju zastite,pa imam po 7 aktivnih vidova zastite odjednom na kompu Od antispajvera,malvera,rootkit-a,firewall-a,ma svega ima... Avira jeste najbolji besplatni AV,ali po nekim mojim testovima( a veruj mi,antiviruse i ostalo sam testirao do iznemoglosti),nije mogla da parira NOD-u... Ostavljam tebi na volju da li ces menjati...Mada,90% posla je PRAVILNO PODESAVANJE svih tih programa,nije dovoljno samo instaalirati.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Dobro ako zanemarimo ova uputstva(bar u mom slucaju)koji je po tebi naj od naj :: :: :: :: Ja imam Aviru,pa da ostavljam ili da menjam :: :: :: :: Ps:Zemo jel znas ti onu pesmu:Dva brata iz ravnog banata :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: je onaj koji ima najmanje posla!!! Znaci pamet u glavu koje sajtove posecujes,cije usb flash-eve ubacujes u komp,i odakle skidas igre i c*ack-ove i antivirus ti skoro pa i nije potreban.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: ::
ne gusi brzinu ako PODESIS sve kako treba a uz to imas i finu masinu... Mada za prosecnog korisnika je dovoljno antivirus po izboru,malwarebytes ili nesto slicno,i firewall...Djala kazes...gde je to tacno?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Pa posto mi tek sad prvi put stize redovan internet,tako da osim free Avire personal i nisam imao neke opcije :: Zar ti malo necimaju brzinu sve te zastite?Zato je AMD-ov Fusion bog za igre,kada sam ga prvi put pokrenuo nisam mogao da verujem sta je sve od servisa,zastita,programa..,pogasio :: :: Za pesmu sam te pitao jer se izmedju ostalog i moje selo (Djala) spominje :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :
Pa zato sam i spomenuo Fusion,nemoras nista da podesavas samo ga ukljucis i pici+plus donosi poboljsanje u igrama od oko 5 FPS-a.
Djala ti je jedan od 3 postojeca granicna prelaza ka Madjarskoj,tj,najsevernija tacka nase drzave.Tisa mi je 300 metara od sela.Primera radi odavde do Kikinda ima 70km.Teze se nalazi na kartama(eventualno fizickim)a najblize vece mesto koje postoji na svim kartama je Novi Knezevac.
Pozdrav.
:: Pa zato sam i spomenuo Fusion,nemoras nista da podesavas samo ga ukljucis i pici+plus donosi poboljsanje u igrama od oko 5 FPS-a :: :: Djala ti je jedan od 3 postojeca granicna prelaza ka Madjarskoj,tj,najsevernija tacka nase drzave.Tisa mi je 300 metara od sela.Primera radi odavde do Kikinda ima 70km.Teze se nalazi na kartama(eventualno fizickim)a najblize vece mesto koje postoji na svim kartama je Novi Knezevac :: :: Pozdrav :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
I ja sam visegodisnji korisnik Avasta ali nikad nisam sebe lagao da Avast ne davi racunar! Da li si nekad uporedio rad koriscenje resursa sa i bez njega, e to odradi pa se javi (bez uvrede samo), da se razumemo ne radi racunar sporije ali RAM memorija bar za 100MB ode gore (kod mene samo za tri skenera, a opciono imas 7 ako se nevaram posto ih nikad nisam sve koristio)... inace Avast me najbolje stitio so sada... po meni je bolji Bitdifender ali da izvinite jebes Antivirus koji je krekovan!
:: Koristim ga vec 2 godine, na desetak racunara i odlicno me sluzi! Ne opterecuje sistem i lepo se pokazao, instaliraj ga i neces se pokajati :: :: ::
i Nod32,i Kaspersky,i gomile jos,ali meni se najbolje pokazao Avast.....najmanje gusi racunar,od svih antivirusa,izuzetno lepo vrsi zastitu,i ako se redovno apdejttuje,izvanredno radi posao....
Ni meni se NOD32 nije pokazao dobrim. Moja preporuka: Avast!
12.10.2009. 01:29
status: user broj poruka: 10997
Njega koristim vec oko godinu dana (besplato izdanje). Uzgred, preporucujem ti da se klonis kao od pozara i poplave sledecih AV programa: 1)Norton (Symantec, Endpoint itd.) 2)Mcafee 3)PC tools AV. - - - - - - - - - - - - za Alex-a: ova uporedna tabela je iz 2006 (!)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.