Nod 32 2.7 mi izbacuje submision of suspicious files(nasao je neke viruse prilikom skeniranja).Kako da iskljucim ovo dosadno obavestenje jer necu da im saljem izvestaj o pronadjenim virusima?
nisam siguran da si me razumeo...zelim samo da iskljucim obavestenje koje iskace svakih par minuta da treba da posaljem ESET-u izvestaj o pronadjenim virusima...to sto si ti napisao su thret sense opcije...ne znam da li to ima veze sa iskljucivanjem obavestenja...
:: nisam siguran da si me razumeo...zelim samo da iskljucim obavestenje koje iskace svakih par minuta da treba da posaljem ESET-u izvestaj o pronadjenim virusima...to sto si ti napisao su thret sense opcije...ne znam da li to ima veze sa iskljucivanjem obavestenja.. :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: http://farm2.static.flickr.com/1122/1107387399_831841a3ee.jp :: :: :: :: Dakle, AMON setup, i odštikliraš potentially unwanted i unsafe :: :: :: :: A za ovo drugo, isključi ThreatSense opciju, tu je negde....
:: :: Ima veze. Njega isključi :: :: :: nisam siguran da si me razumeo...zelim samo da iskljucim obavestenje koje iskace svakih par minuta da treba da posaljem ESET-u izvestaj o pronadjenim virusima...to sto si ti napisao su thret sense opcije...ne znam da li to ima veze sa iskljucivanjem obavestenja.. :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: :: :: :: http://farm2.static.flickr.com/1122/1107387399_831841a3ee.jp :: :: :: :: :: :: Dakle, AMON setup, i odštikliraš potentially unwanted i unsafe :: :: :: :: :: :: A za ovo drugo, isključi ThreatSense opciju, tu je negde....
Izbaci ti licence valid until: xx.xx.xxxx I u takvim situacijama se ne snalazi nodenabler 3.2.3 iako ubaci novi usename i password ne pomeri datum a ako se uradi manualno menjanje username-a i password-a se pomera datum
Kad god sam instalirao NOD ili ESS iskljucivao sam threat sense pri samoj instalaciji. To je drugi ili treci prozor koji se pojavi prilikom instalacije. Jednostavno ne volim da imam direktan kontakt sa nekim od koga nesto `pozajmljujem` na `legalan` nacin...Mozda je paranoja ali sve mislim da ce jednog dana mozda odluciti da preko tog servisa proveravaju korisnike, sto mozda i rade...
_____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.