Instalirao sam najnoviju 9.0 verziju i apdejtovao juče sa najnovijim definicijama, ali danas jednostavno neće da se apdejtuje! Pritisnem start update i mogu dačekam do sutra, NEĆE!! Ima li neko sličan problem?! Ili mi savetujete neki drugi antivirus?!
Avira ima bug, meni se desavalo da ako racunar nekoliko dana nema pristup internetu, jednostavno nece da uradi update, iako uradis reinstall, verovatno ostaje nesto u Registy-u sto zeza :), a tome pomaze reinstall sistema :). Moj predlog nadji drugi antivirus, ja imam kombinaciju AVG Free i SpyBot Search and Destroy, nijedan virus ne prolazi :).
ja je koristim vise od godinu dana i desava mi se to sto kazes,ali ja odem na sajt:http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html i skinem VDF update (IVDF) (Unicode),i uradim Manual update. ponekad moras i vise dana da radis manual update dok ne pocne da radi automatski update
Ja sam imao Aviru Free i odlican je antivirus, samo me nervira onaj zvuk kada nadje viruse, mozda ne iritira kada ima 1 virus, ali kada cistite bukvalno oko 200 komada, e to je vec druga stvar :). I taj update me je najvise iznervirao :) i od tada koristim AVG Free i SpyBot Search and Destroy i nemam nijedan virus :).
Pozdrav!
:: :: ja je koristim vise od godinu dana i desava mi se to sto kazes,ali ja odem na sajt:http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html i skinem VDF update (IVDF) (Unicode),i uradim Manual update. ponekad moras i vise dana da radis manual update dok ne pocne da radi automatski update :: ::
moze se iskljuciti zvuchni alarm ili promeniti u configuration>general>acoustic alerts Mene to shto se deshava sa apdejtom nikada ne bi pokolebalo da promenim Avira Premium, mada mi se nikada nije ni desio takav sluchaj sa apdejtom. Jeste jednom ortaku, ali je reshio sa ruchnim apdejtom za to vreme, posle je proradio online.
Ali meni se to sa updateom dešava zadnjih mesec dana! Ranije nisam imao tih problema. I juče je posle tašno 24 minuta počeo update i to brzinom 0,4kb/s!!!!! A fajl veličine 18MB!!! Gile u pravu si, Spy Bot već koristim još da ubacim AVG i ok. Verovatno im je to postala politika poslovanja, da korisnike free licence nateraju da kupe premium verziju?! Bane Bgd.
Da li je registrovana verzija ili free verzija? Ja koristim regisrovanu verziju i nikada nisam imao taj problem. RAnije dok sam koristio free varijante desavalo se da zeza. Inace si dobio skoro sve varijante resenja osim ovg (da kuris key). Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.