Koristim vec duze vreme Eset Smart Security 3.0.621.0 (+ instaliran patch za free update do 2050. godine) i nije bilo ama bas nikakvih problema do pre 10 dana. Naime, poceo sam odjednom da dobijam veliki broj spam poruka na moju e-mail adresu (desetak dnevno) i to me uzasno nervira. Ima li to veze sa antivirus programom i kako da resim problem. Program ne prijavljuje nikakvu gresku ili problem, cak je Antispam modul koji postoji u okviru programa stikliran zeleno kao ispravan. S.O.S. ... - -...
Nisam nista dirao od kako sam ga instalirao,a to je odprilike 3 meseca i do sada nije bilo problema.Pogledao sam podesavanja antispam modula i sve mi se cini ok.Ako znas kako treba da se konfigurise,napisi mi,leba ti. Da,to je temdono patch.
To moze biti simptom da je tvoj komp zarazen, tj. da je pretvoren u spam server.
:: Naime, poceo sam odjednom da dobijam veliki broj spam poruka na moju e-mail adresu (desetak dnevno) i to me uzasno nervira :: Ima li to veze sa antivirus programom i kako da resim problem ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.