Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Malwarebytes
STRANA 1 OD 1
bstaletic Malwarebytes 26.09.2009. 14:24 T20429

status: user
broj poruka: 1889
Da li imate neki cr**k ili crac**van serial da mi radi update ili mozhda link za manual update

Unapred zahvalan (please help)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Malwarebytes 26.09.2009. 14:29 #143175

broj poruka: 3053
https://www.serials.ws

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Da li imate neki cr**k ili crac**van serial da mi radi update ili mozhda link za manual update
::
:: Unapred zahvalan (please help)
bstaletic U chemu je prca 26.09.2009. 14:48 #143177

Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
doca80 Re: U chemu je prca 26.09.2009. 14:57 #143178

verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis..

:: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
baxter re: 26.09.2009. 15:00 #143179

broj poruka: 730
http://rapidshare.com/files/278289835/Malwarebytes_.Anti-Malware.v1.41-hardal.zip
bstaletic Re: Re: U chemu je prca 26.09.2009. 15:07 #143180

Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekran
Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okachi

@baxter shta je to

:: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis.
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
doca80 Re: Re: Re: U chemu je prca 26.09.2009. 15:13 #143182

uradi full scan sa svim programima u safe mod-u,ali mislim da ti to nece pomoci... Ako ne pomogne,Najjednostavnije resenje bi ti bilo da tvoj hard prikopcas kao slave na drugi komp koji ima redovno update-ovane antiviruse,malwere i ostalo,pa odatle uradis full scan...Postoji sansa da ti je taj isti virus obrisao baze podataka koje imas u antivirusu i malwarebytes-u na tvom kompu,pa oni verovatno nece nista pronaci na tvom kompu ako skeniras sa njega,zato je laksa verzija da tvoj hard nakacis na drugi komp,pa onda skeniras...

:: Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekra
:: Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okach
:: @baxter shta je t
:: :: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis.
:: ::
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
baxter @baxter shta je to 26.09.2009. 15:37 #143185

broj poruka: 730
poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebytes

bstaletic Re: Re: Re: Re: U chemu je prca 26.09.2009. 15:38 #143186

Ali eset svaki dan radi update a malware sam sad instalirao jer od zadnjeg updatea eseta prijavljuje da je noadware 5.0 virushchina i neda ni instal ni da ostane na hardu a ovaj malwarebytes mi mnogo uspori rachnar (jachi) kad skenira a drugi (slabiji) radi kako treba i sa malwarebytesom ali malwaremytes ne radi full scan jal i kod vas ovakva situqacija

:: uradi full scan sa svim programima u safe mod-u,ali mislim da ti to nece pomoci... Ako ne pomogne,Najjednostavnije resenje bi ti bilo da tvoj hard prikopcas kao slave na drugi komp koji ima redovno update-ovane antiviruse,malwere i ostalo,pa odatle uradis full scan...Postoji sansa da ti je taj isti virus obrisao baze podataka koje imas u antivirusu i malwarebytes-u na tvom kompu,pa oni verovatno nece nista pronaci na tvom kompu ako skeniras sa njega,zato je laksa verzija da tvoj hard nakacis na drugi komp,pa onda skeniras..
:: :: Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekra
:: :: Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okach
:: :: @baxter shta je t
:: :: :: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis.
:: :: ::
:: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
bstaletic Re: @baxter shta je to 26.09.2009. 15:39 #143187

Imam ja najnoviju verziju ali koliko sutra ce da izbace nove updateove koje necu moci da skinem pa trazhim offline reshenje

:: poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebyte
doca80 Re: Re: @baxter shta je to 26.09.2009. 15:41 #143189

neces postici nista sa offline...Malwarebytes i NOD su programi koji NE opterecuju masinu,tako da ti komp taj jachi radi sporo jer je popasao virus...Radi ti sta hoces,resenje problema je da me poslusas za skeniranje tvog harda na drugom kompu...

:: Imam ja najnoviju verziju ali koliko sutra ce da izbace nove updateove koje necu moci da skinem pa trazhim offline reshenj
:: :: poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebyte
bstaletic EDIT 26.09.2009. 15:41 #143190

Kad probam da ga updatujem kazhe An error ocured please report... 732 (0, 0)
bstaletic Re: Re: Re: @baxter shta je to 26.09.2009. 15:43 #143191

Ali radi sporo od kad sam instalirao malwarebytes
Mada i tuneup 2009 prijavljuje da proceror ne radi kako treba shto potvrdjje i device manager

:: neces postici nista sa offline...Malwarebytes i NOD su programi koji NE opterecuju masinu,tako da ti komp taj jachi radi sporo jer je popasao virus...Radi ti sta hoces,resenje problema je da me poslusas za skeniranje tvog harda na drugom kompu..
:: :: Imam ja najnoviju verziju ali koliko sutra ce da izbace nove updateove koje necu moci da skinem pa trazhim offline reshenj
:: :: :: poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebyte
bstaletic Ovo shto sam reko.. 26.09.2009. 15:56 #143195

Da malwarebytes ne usporava kad ne skenira se pokazalo tachno kad je zavrshio scan i sad sve radi kako treba osim tog jeb**og updatea

Dakle molim za offline updates
NikolaVA hostovi su ti zarazeni 26.09.2009. 18:24 #143231

broj poruka: 33
tj u windows hostu je stavljeno da se ti sajtovi ne otvaraju probaj da nadjes program sdfix i startuj ga u safe modu i on ce ti vratiti sve na default windows podesavanja. meni je to jednom pomoglo.

i tako ti je to :)

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Nesto gadno si fasovao... 26.09.2009. 18:41 #143237

broj poruka: 7769
Tesko ces se tu izvuci sem ako nemas mogucnost dizanja sistema sa drugog diska ne bi li taj zarazeni precesljao.

Mozda da probas `unajmljene diskove` pardon HB.

Tomato Republic Of Serbia !!!

bstaletic Evo reshenja 26.09.2009. 19:43 #143260

Problem je bio u NoAdware 5.0 koji je branio izlazak na sve te site-ove posle kompletnog chishcenja njegovih repova i korenja sve je proradilo

Sad sam mnogo hepi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs