verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis..
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekran Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okachi
@baxter shta je to
:: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
uradi full scan sa svim programima u safe mod-u,ali mislim da ti to nece pomoci... Ako ne pomogne,Najjednostavnije resenje bi ti bilo da tvoj hard prikopcas kao slave na drugi komp koji ima redovno update-ovane antiviruse,malwere i ostalo,pa odatle uradis full scan...Postoji sansa da ti je taj isti virus obrisao baze podataka koje imas u antivirusu i malwarebytes-u na tvom kompu,pa oni verovatno nece nista pronaci na tvom kompu ako skeniras sa njega,zato je laksa verzija da tvoj hard nakacis na drugi komp,pa onda skeniras...
:: Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekra :: Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okach :: :: @baxter shta je t :: :: :: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
Ali eset svaki dan radi update a malware sam sad instalirao jer od zadnjeg updatea eseta prijavljuje da je noadware 5.0 virushchina i neda ni instal ni da ostane na hardu a ovaj malwarebytes mi mnogo uspori rachnar (jachi) kad skenira a drugi (slabiji) radi kako treba i sa malwarebytesom ali malwaremytes ne radi full scan jal i kod vas ovakva situqacija
:: uradi full scan sa svim programima u safe mod-u,ali mislim da ti to nece pomoci... Ako ne pomogne,Najjednostavnije resenje bi ti bilo da tvoj hard prikopcas kao slave na drugi komp koji ima redovno update-ovane antiviruse,malwere i ostalo,pa odatle uradis full scan...Postoji sansa da ti je taj isti virus obrisao baze podataka koje imas u antivirusu i malwarebytes-u na tvom kompu,pa oni verovatno nece nista pronaci na tvom kompu ako skeniras sa njega,zato je laksa verzija da tvoj hard nakacis na drugi komp,pa onda skeniras.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Na https://www.eset.com i kasperskijev site nemogu da se kachim a na acgov kad sam probao lupio mi je plavi ekra :: :: Sad sa pustio full scan sa oba a malware sam uspeo da registrujem ali nece da se okach :: :: :: :: @baxter shta je t :: :: :: :: :: verovatno si pokupio virus koji blokira net ka svim poznatim sajtovima za antiviruse i sl...pokusaj da se konektujes na sajt BILO KOJE firme koja proizvodi antiviruse,ako ne moze onda je virus...Javi rezultate pa cemo ti dalje reci sa da radis. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Rachunar ne mozhe da se okachi na malwarebytesov site i da skine update-ove pa mi treba offline update ako neko ima a antivirus je ess 4.0.417
neces postici nista sa offline...Malwarebytes i NOD su programi koji NE opterecuju masinu,tako da ti komp taj jachi radi sporo jer je popasao virus...Radi ti sta hoces,resenje problema je da me poslusas za skeniranje tvog harda na drugom kompu...
:: Imam ja najnoviju verziju ali koliko sutra ce da izbace nove updateove koje necu moci da skinem pa trazhim offline reshenj :: :: :: poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebyte :: :: :: :: :: ::
Ali radi sporo od kad sam instalirao malwarebytes Mada i tuneup 2009 prijavljuje da proceror ne radi kako treba shto potvrdjje i device manager
:: neces postici nista sa offline...Malwarebytes i NOD su programi koji NE opterecuju masinu,tako da ti komp taj jachi radi sporo jer je popasao virus...Radi ti sta hoces,resenje problema je da me poslusas za skeniranje tvog harda na drugom kompu.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Imam ja najnoviju verziju ali koliko sutra ce da izbace nove updateove koje necu moci da skinem pa trazhim offline reshenj :: :: :: :: :: poslednja c*ekovn*a verzija Malwarebyte :: :: :: :: :: :: :: :: ::
tj u windows hostu je stavljeno da se ti sajtovi ne otvaraju probaj da nadjes program sdfix i startuj ga u safe modu i on ce ti vratiti sve na default windows podesavanja. meni je to jednom pomoglo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.