Znaci od danas su ama bas svi kljucici blokirani. Prekopah ceo warez-bb i ne nadjoh nista. Kukaju ljudi tamo da nema. U ovom momentu je jedino moguce activation code za trial license.
:: Znaci od danas su ama bas svi kljucici blokirani. Prekopah ceo warez-bb i ne nadjoh nista. Kukaju ljudi tamo da nema. U ovom momentu je jedino moguce activation code za trial license :: :: Da li neko ima drugi izvor Postoji i drugi nacin...Kaspersky 2010 Patcher....Izguglaj i zaboravi na problem sa kljucevima...
Samo prvo stavis pause protection, jer znaju za... :) Ja koristim KIS 2009 i za sada nisam imao jos takvu situaciju, ali za 2010 ne znam... probaj pa javi...
Kod mene radi odlicno...Nikakvih problema nisam imao...Mnogo je bolji od Kasperskog...Makar mu kljucevi traju dosta duze...
Independence is a state of mind
:: Da li neko zna kako se pokazao Eset smart security 4.0.437 64bit na Windows 7 RTM Final 64bit :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: ::
Ne znam za 64-bit ali na 32 bitnom xp sp3 ess radi mnogo brzhe
:: Da li neko zna kako se pokazao Eset smart security 4.0.437 64bit na Windows 7 RTM Final 64bit :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema laganje. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.