molim vas da mi pomognete.Imam nod32 verzija 3 cini mi se i sinoc sam skidao neku muziku za programom limewire i pokaze mi da fajl ima virus i stavi ga u karantin neki trojanac i od tad ne mogu da idem na internet.Pomislih mozda je do neta i proverim ujutru net radi a nod mi pokazuje da je banovao neku adresu.Uninstaliram ja nod pa ga opet instaliram i dok je radio update probam internet ponovo radi i kako je zavrsio update opet ne mogu na internet s tim sto mi sad ne pokazuje da je adresa banovana jednostavno kako da nema interneta.Sta da radim da li da reinstaliram opet windows ili postoji neko drugoi resenje ,stavio sam ful scan sad kad sam otisao od kuce sad sam na poslu pa ne znam da li je nasao nesto .ocekujem pomoc hvala
E vala jes`,sto je taj program resio gamadi,ni jedan nece...ali opet ponavljam skidajte program sa MATICNOG sajta,znaci link koji je nenika dao...te crackovane verzije su ludilo koliko u njima ima virusa,trojanaca i ostalih stetocina...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Sto bi Doca rekao UnHackMe i nema da brines :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Sve je radilo do trenutka kada sam kliknuo na sport na sajtu b92 u trenutku se setim da se tako desilo i prvi put,znaci nisam mogao vise na net.Probam ja opet da skinem anti virus pa da ga instaliram u medjuvremenu mi je unhackme poskidao sve trojance medjutim nece,probao sam sve i svasta i na kraju provalim nema ikonice network conections.pokusao sam da je napravim ali nece pokusao sam i da preinstaliram mreznu karticu nece i dalje nema ikonice ni internet konekcije.to mi se desilo odmah posle posta iznad medjutim tek danas sam se dokopao nekog racunara sa internetom na poslu.molim za pomoc sto pre sta da radim .hvala
Da ti ne bi gubio zivce i sl. uzmes lepo instaliras svez windows,i izbegavas tu internet stranicu i problem resen... Imam jednog lika kojem sam svakih par dana radio sistem,i nikako nisam mogao da shvatim kako neko skenja vin sa virusima za svega par dana...Onda smo dosli do zakljucka da njegova keva skoro svaki dan ide na neki sajt i cita novine preko neta,a sajt je zarazen,pun,prepun virusa i cuda...jedna poseta sajtu i dovidjenja...a antivirus nista nije detektovao(ne znam kako,al` tako je)....
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: :: Sve je radilo do trenutka kada sam kliknuo na sport na sajtu b92 u trenutku se setim da se tako desilo i prvi put,znaci nisam mogao vise na net.Probam ja opet da skinem anti virus pa da ga instaliram u medjuvremenu mi je unhackme poskidao sve trojance medjutim nece,probao sam sve i svasta i na kraju provalim nema ikonice network conections.pokusao sam da je napravim ali nece pokusao sam i da preinstaliram mreznu karticu nece i dalje nema ikonice ni internet konekcije.to mi se desilo odmah posle posta iznad medjutim tek danas sam se dokopao nekog racunara sa internetom na poslu.molim za pomoc sto pre sta da radim .hval ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.