A2 ima u sebi Ikarus antivirus. Kako su se pokazali ovi antivirusni programi sa antispyware mogucnostima? Kao sekundarna zastita odnosno povremena provera postojeceg resenja na sistemu? Da li su dobri u otkrivanju i eliminaciji svih vrsta gamadi, ne mislim na rezidentnu zastitu nego kao offline chekeri za adhok proveru. Hvala
Izvini ovo je jače od mene. Jel ti vodiš neku knjigu statistika, neki članak: najbolji softver, hardver ?
Šta je bolje, koliko je prosečno, najviše temperature, šta je efikasnije...velika većina tvojih zadnjih postova je neka statistika, proseci,.....gde iskopa taj A-squared 4.5 ?
Baš voliš da experimentišeš ? Instaliraj kume pa probaj.....
Izvini, stvarno mi nije jasno.....još jednom ništa lično, al neki razlog mora da psotoji.
Probao sam davno i imao sam licencu 30 dana tako da mi je radio `online` pored ostalih programa zashtite jer sam u to vreme isprobavao svashta. Zbog tog programa sam se morao registrovati na njihov forum jer mi je prepoznao dva bitna windows fajla kao napast, i ne samo meni nego i drugima koji su predochili problem i vec sledeceg dana je to ispravljeno. Jednom mi je program pokazivao da se apdejtuje tokom celog dana, opet neki njihov bag. Posle dve nedelje sam ga izbacio iz kompa jer nisam mogao da trpim tako neshto, da li su mi licencu da probam i nije mi se svideo. Vishe ne isprobavam nishta, nashao sam mir u Avira Premium, spybot i katkad Malwarebytes. Za `teshke stvari` Trojan Remover. Zzzdravo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.