Za malwarebytes sam ti vec rekao,a ako hoces neki rootkit,pokusaj da zarazis komp sa Haxdoor-om hehehe,shala,mislis ANTIROOTKIT!!! Najjaci program za to je UnHackMe!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: prva: preporuchite mi neki rootki :: druga ko je probao i malwarebites i noadware 5.0 koji je bolji
:: Za malwarebytes sam ti vec rekao,a ako hoces neki rootkit,pokusaj da zarazis komp sa Haxdoor-om hehehe,shala,mislis ANTIROOTKIT!!! Najjaci program za to je UnHackMe!! :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: prva: preporuchite mi neki rootki :: :: druga ko je probao i malwarebites i noadware 5.0 koji je bolji
pa u prethodnoj temi sam ostavio linkove i za malwarebytes i za unhackme...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: da na antirootkit sam misli :: :: hval :: :: :: Za malwarebytes sam ti vec rekao,a ako hoces neki rootkit,pokusaj da zarazis komp sa Haxdoor-om hehehe,shala,mislis ANTIROOTKIT!!! Najjaci program za to je UnHackMe!! :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: prva: preporuchite mi neki rootki :: :: :: druga ko je probao i malwarebites i noadware 5.0 koji je bolji
:: pa u prethodnoj temi sam ostavio linkove i za malwarebytes i za unhackme.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: da na antirootkit sam misli :: :: :: :: hval :: :: :: :: :: Za malwarebytes sam ti vec rekao,a ako hoces neki rootkit,pokusaj da zarazis komp sa Haxdoor-om hehehe,shala,mislis ANTIROOTKIT!!! Najjaci program za to je UnHackMe!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: prva: preporuchite mi neki rootki :: :: :: :: druga ko je probao i malwarebites i noadware 5.0 koji je bolji
:: Nesam vid :: :: :: pa u prethodnoj temi sam ostavio linkove i za malwarebytes i za unhackme.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: da na antirootkit sam misli :: :: :: :: :: :: hval :: :: :: :: :: :: :: Za malwarebytes sam ti vec rekao,a ako hoces neki rootkit,pokusaj da zarazis komp sa Haxdoor-om hehehe,shala,mislis ANTIROOTKIT!!! Najjaci program za to je UnHackMe!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: prva: preporuchite mi neki rootki :: :: :: :: :: druga ko je probao i malwarebites i noadware 5.0 koji je bolji
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.