Treba mi pa*ch ili c*ack ali sve da radi shto ukljuchuje update i sve ostalo shto ima program od svojih komponenti + da mi ne blokuje modem kao sa 4.0.3xx
Odgovara mi i da mi dozvoli da posle probnog perioda uradim reinstall i da ponovo sve radi odnosno da dobijem novih mesec dana ali je prvo bolja varijanta
CCC , kome jos treba krekovan antivir . Proveri mail .
pozzz
one way or another
:: Treba mi pa*ch ili c*ack ali sve da radi shto ukljuchuje update i sve ostalo shto ima program od svojih komponenti + da mi ne blokuje modem kao sa 4.0.3xx :: :: Odgovara mi i da mi dozvoli da posle probnog perioda uradim reinstall i da ponovo sve radi odnosno da dobijem novih mesec dana ali je prvo bolja varijanta
CCC , kome jos treba krekovan antivir . Proveri mail .
pozzz
one way or another
:: Treba mi pa*ch ili c*ack ali sve da radi shto ukljuchuje update i sve ostalo shto ima program od svojih komponenti + da mi ne blokuje modem kao sa 4.0.3xx :: :: Odgovara mi i da mi dozvoli da posle probnog perioda uradim reinstall i da ponovo sve radi odnosno da dobijem novih mesec dana ali je prvo bolja varijanta
:: CCC , kome jos treba krekovan antivir :: Proveri mail :: :: pozz :: :: one way or another :: :: :: Treba mi pa*ch ili c*ack ali sve da radi shto ukljuchuje update i sve ostalo shto ima program od svojih komponenti + da mi ne blokuje modem kao sa 4.0.3xx :: :: :: :: Odgovara mi i da mi dozvoli da posle probnog perioda uradim reinstall i da ponovo sve radi odnosno da dobijem novih mesec dana ali je prvo bolja varijanta
:: koju verzij :: :: :: :: CCC , kome jos treba krekovan antivir :: :: Proveri mail :: :: :: :: pozz :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: Treba mi pa*ch ili c*ack ali sve da radi shto ukljuchuje update i sve ostalo shto ima program od svojih komponenti + da mi ne blokuje modem kao sa 4.0.3xx :: :: :: :: :: :: Odgovara mi i da mi dozvoli da posle probnog perioda uradim reinstall i da ponovo sve radi odnosno da dobijem novih mesec dana ali je prvo bolja varijanta
Deinstaliraj sve to sa nekim specijalizovanim programom pa sve ispoctka.
one way or another
:: Ma pobrljavio mi je system i kazhe da nemam ovlashcenje da iskopiram a imam administratorska prava cirkus kolorad :: :: :: :: :: Proveri ti jos jednom elektro sanduce.Provereno radi ova verzija.Upravo sam je ins. kod mene :: :: :: ::
Nazhalost revo uninstaller ne pomazzhe ali iz iskustva bolje radi (u ovom sluchaju!!!!) add or remove iz control panela
:: Deinstaliraj sve to sa nekim specijalizovanim programom pa sve ispoctka :: :: :: one way or another :: :: :: Ma pobrljavio mi je system i kazhe da nemam ovlashcenje da iskopiram a imam administratorska prava cirkus kolorad :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri ti jos jednom elektro sanduce.Provereno radi ova verzija.Upravo sam je ins. kod mene :: :: :: :: :: ::
:: Nazhalost revo uninstaller ne pomazzhe ali iz iskustva bolje radi (u ovom sluchaju!!!!) add or remove iz control panel :: :: :: Deinstaliraj sve to sa nekim specijalizovanim programom pa sve ispoctka :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: Ma pobrljavio mi je system i kazhe da nemam ovlashcenje da iskopiram a imam administratorska prava cirkus kolorad :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri ti jos jednom elektro sanduce.Provereno radi ova verzija.Upravo sam je ins. kod mene :: :: :: :: :: :: :: ::
Probau sutra ako ne radi onda gazim system osim ako nemate neke nove i pametnije reshenje
:: Jedan od najboljih uninstaller-a :: :: Your uninstalle :: :: http://www.ursoftware.com :: :: :: Nazhalost revo uninstaller ne pomazzhe ali iz iskustva bolje radi (u ovom sluchaju!!!!) add or remove iz control panel :: :: :: :: :: Deinstaliraj sve to sa nekim specijalizovanim programom pa sve ispoctka :: :: :: :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: Ma pobrljavio mi je system i kazhe da nemam ovlashcenje da iskopiram a imam administratorska prava cirkus kolorad :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri ti jos jednom elektro sanduce.Provereno radi ova verzija.Upravo sam je ins. kod mene :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.