Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
POMOC!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
Marko1223 POMOC!!!!!!!!! 09.08.2009. 21:47 T19281

status: user
broj poruka: 59
Ovako,komp mi se srusio pre par dana i sad nemogu da ga ukljucim,krene da se dize,pa se zamrzne i onda mi izbaci da nevidi hard disc,tek onda mogu u bios,nemogu da ga butujem sa hard disca i nece da odradi backup i tako stalno....meni se ovo nije desavalo pa me sad hvata panika jer nemogu trenutno da nadjem neko strucno osoblje a ni ukucani nisu bas spremni da pomognu,pa sam morao nekome da se obratim....zna neko o cemu je rec?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re: 09.08.2009. 22:34 #132572

broj poruka: 555
Po opisu lici da ti je HDD otkazao. Najlakse ces proveriti tako sto ces HDD otkaciti, pa ako ti boot prodje normalno, bez smrzavanja, onda ti je to.

Dragg re 09.08.2009. 22:37 #132573

broj poruka: 2270
Malo konfuzno ali ako sam dobro shvatio BIOS ti ne vidi disk, što znači da je elektronika crkla. Prvo priključi disk sa drugim napojnim i sata kablom, onda probaj na neki drugi SATA priključak, pa onda na drugi računar. Ako ništa ne pomaže baci disk ili probaj da nađeš elektroniku. Ako imaš dragocene podatke na njemu, nosi ga u neku od firmi koje spasavaju podatke.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs